Dobrá zpráva pro Lejlu Abbasovou: Kocáb se rozvedl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dobrá zpráva pro Lejlu Abbasovou: Kocáb se rozvedl!

Michael Kocáb
Michael Kocáb (Aha! – David Kundrát)

Muzikant a bývalý politik Michael Kocáb (57) se nejspíš již rozvedl se svou americkou manželkou Marshou (57). Už nic by mu tedy nemělo bránit ve sňatku s novou přítelkyní Lejlou Abbasovou (31), která by mu koncem roku měla povít dalšího potomka!

To, že už Kocábovi nejsou ve svazku manželském, zaznělo v Show Jana Krause na Primě. Moderátor totiž v prvním dílu nové sezony představil Marshu jako »exmanželku Michaela Kocába«!

Marsha se do Česka vrátila po roce, který strávila v rodných Spojených státech. Jan se jí proto zeptal, jak se s ročním odstupem dívá na Čechy.

„Šokuje mě, že třeba lidi na ulici jsou k sobě neslušní, nejsou vůbec zdvořilí, prodavač vám klidně dá najevo, že ho obtěžujete… To mi před rokem tak hrozné nepřipadalo, zhoršilo se to,“ prohlásila Marsha.

Po návratu z USA se se svým bývalým mužem běžně stýká. Z vily v PrazeTroji, kde společně žili, vynášela v minulých dnech krabice. S Kocábem dokonce venčila psa.

Jak se ale podařilo zjistit fotoreportérům deníku Aha!, hudebník v týdnu venčil čtyřnohého kamaráda i s neznámou cyklistkou. Není těch žen na Michaela nějak moc?!



Přečtěte si
jade
5. 9. 2011 • 17:32

Ty se také nemáš s tou svojí podnájemnicí co chlubit! Kdyby myslela mozkem, tak u tebe nebydlí!

aznom
4. 9. 2011 • 19:21

Hillarko,zlato pod článkem s gorilou máš pozdrávek.Ťu ťu ťu

aznom
4. 9. 2011 • 16:38

Vidím,že tě tvůj pasák už vyhnal z pelechu,tak dokecej a alou na štafl.Nezapomeň sebou vzít ten noťas co si štípla amantovi a střel ho nějaký smažce Znáš jich dost.Tak pozdravuj na štaflu a šetři si kačenu,zítra je taky den.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.