Velkolepá oslava »stodvacátin« Hany Zagorové a Štefana Margity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Velkolepá oslava »stodvacátin« Hany Zagorové a Štefana Margity!

Hana se Štefanem.
Hana se Štefanem. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Velkolepá oslava »společných šedesátin« nejharmoničtějšího páru českého showbyznysu Štefana Margity (55) a Hany Zagorové (64, narozeniny má v úterý 6. 9.), kterou vtipně nazvali oslavou »stodvacátin«, se dotýkala hvězd, a to nejen proto, že se odehrála na střeše nejvyšší pražské budovy – City Tower na Pankráci. Hvězdami se to totiž hemžilo především uvnitř.

„Pozvaných je přes 300 hostů, pokud budeme s každým mluvit deset minut, nepodaří se nám odejít před pátou hodinnou ranní,“ vtipkoval Štefan Margita, ještě než začal přijímat gratulace od dlouhého zástupu slavných přátel, mezi nimiž nemohla chybět Lucie Borhyová (33).

Kdo po jejím boku nahradil chybějícího partnera Nika? Jde snad o nového milence? „Kdepak, u mě je vše při starém, tohle je můj brácha Oskar,“ vyvrátila rychle všechny spekulace moderátorka. A co všechno se ještě na oslavě stalo?

Největší »donchuán«? Michal David!

Marcela Davidová měla do dělat, aby svého manžela Michala Davida (51) na párty uhlídala. Jako vždy skládal přítomným ženám jeden kompliment za druhým, manželce majitele letecké společnosti dokonce pochválil monstrózní výšivku na blůzce. Samozřejmě až poté, co ji pečlivě prostudoval. Nejvíc ale nakonec mluvil o své dceři, která nastoupila na univerzitu v New Yorku, kam získala stipendium. Davidovým tak začíná starost o vnuka Sebastiana na plný úvazek.

Bohdalka si přivedla lékaře!

Herečka Jiřina Bohdalová (80) přišla v doprovodu šarmantního muže, v jehož rámě vydržela celý večer! „Kdepak vdávat se nebudu, to už mám dvakrát za sebou,“ smála se herečka. „Je to můj kamarád, lékař Luboš Focko,“ prozradila, s kým se tak dobře bavila nad vtipy Karla Gotta (72).

Brožová je za brunetku

Kateřina Brožová (43) přišla na párty sice bez partnera, ale s novou barvou vlasů. „To je kvůli roli v připravovaném filmu. Myslela jsem si, že to vyřeší paruka, ale nakonec jsme se domluvili, že si vlasy nechám obarvit nahnědo,“ vysvětlila.

Kuklová: Šťastná maminka

Herečka Michaela Kuklová dorazila mezi prvními. A kromě dárků přinesla Haně Zagorové ukázat i fotografie svého syna Románka (2,5).

Dary odváželi na etapy

Horu dárků i květin, mezi nimiž nechyběly dva pugéty růží od Livie Klausové (67), museli z restaurace odvážet na několik etap pomocí velkých vozíků. „Nejvíc se těším, až budu moct všechny ty dárky rozbalit, protože to já dělám nejraději,“ radoval se Margita.

„Hlavně to nesmí udělat Štefan jako minule, když všechny dárky rozbalil a vizitky, od koho jsou, dal na jednu hromadu. Děkovali jsme pak všem jen za »překrásný dárek«,“ žertovala Zagorová, pro niž je určitě největším dárkem žlutý peugeot, který od manžela dostala.



Přečtěte si
aznom
3. 9. 2011 • 16:47

Nic proti "Zagorce",ale prostě vypadá jako jezinka.Jako malé dítě,bych se jí bál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.