Dcera Vilmy Cibulkové Šimona je už 4. týdnem v Bohnicích na detoxu! Máma ji chce zbavit svéprávnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dcera Vilmy Cibulkové Šimona je už 4. týdnem v Bohnicích na detoxu! Máma ji chce zbavit svéprávnosti!

V pouhých osmnácti se Šimona dostala na úplné dno.
V pouhých osmnácti se Šimona dostala na úplné dno. (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát, Puchta)

Herecký pár Vilma Cibulková (48) – Miroslav Etzler (46) zažívá kruté trápení kvůli 18leté Šimoně, dceři z Vilmina prvního manželství. Ta se totiž už čtvrtý týden dává v psychiatrické léčebně v Praze-Bohnicích dohromady ze silného abstinenčního záchvatu!

Po měsíci detoxu chce plnoletá Šimona podepsat »reverz«, čemuž hodlá Cibulková zabránit jedinou možnou cestou – zbaví dceru svéprávnosti!

Problémová studentka gymnázia Šimona Rychtaříková se závislostí na lécích a pervitinu bojuje už přes dva roky, v Bohnicích proto není poprvé. Nyní se u ní projevila i psychóza způsobená těžkými abstinenčními příznaky. Kvůli zvýšené agresi může ohrozit nejen sebe, ale i své okolí. Proto ji před více než třemi týdny z domova odvezla záchranka..

„Má opravdu velké problémy, ale je bohémka, tak nevidí, jak na tom je. Matka ji proto chce zbavit svéprávnosti, proti čemuž se postavil Šimonin biologický otec. Ona doufá, že se dostane z Bohnic do komunity a bude se léčit tam,“ prozradila Aha! žena, která se ze závislosti na alkoholu léčila na stejném oddělení.

Se Šimonou byla na společném pokoji a absolvovala s ní procedury. „Často psala mystické básničky, byla to její forma terapie. Nechápala jsem ale, že když má slavné rodiče, že o nich přede všemi mluvila. A někdy dost nehezky!“ kroutila nevěřícně hlavou spolupacientka.

Dcera s matkou prý momentálně nemá dobré vztahy, což se odrazilo nejen na ošklivých slovech, ale i na četnosti návštěv. „Máma za ní za celou tu dobu byla tak dvakrát třikrát!“ odhaduje naše informátorka.

„Mnohem častěji za ní chodil její přítel. Chtějí se vzít. Hlavně proto, aby na ni matka nemohla a neudělala z ní nesvéprávnou bytost.“



Přečtěte si
reiner
5. 9. 2011 • 14:02

Etzler mě také silně vadí a když včera dávali Doktora od jezera hrochů, tak Holubová tam byla na zabití.Ječela jak bosorka a nevěřím, že to tak mělo být. Režisér se vyjádřil v tom smyslu, že se s ní nemohl dohodnout. Holt - "celebrita".

silvervoice
4. 9. 2011 • 13:28

Je třeba tyto trosky podporující tento zkrachovalý režim (Cibulková, Žilková, Holubová ...) udržovat na výsluní až do jejich konečného biologického rozkladu. Díky této zásadě se skutečné osobnosti nacházejí akorát v besedách, internetových konferencích a na FB.

silvervoice
4. 9. 2011 • 13:20

Na holky od 14 do 24 nemá rodina ani společnost žádnou páku a dělají si, co chtějí, třebaže jsou v podstatě šílené. Nejsou nikdy schopny ocenit význam a snahu rodičů, neuvědomují si význam vlastních přešlapů, při hledání partnera nikdy nepoužívají rozum a ani nedoukážou rozlišit mezi lumpem, šílencem a normálním člověkem (mužů s kladnými vlastnostmi si váží nejméně), hormony s nimi cvičí, neuvědomují si ani začínající psychózu, atd. atd. - pokud otec nebo partner nebude mít právo jednu jim vrazit a zavřít je doma, tak to bude každou generaci horší a už teď je díky tomu rodina obecně v rozkladu. Jejich nebetyčná hrdost bez kouska pokory před rodiči nebo partnerem vede později k tomu, že si myslí, že mohou i zabíjet vlastní děti, když tím chtějí potrestat muže a společnost. Pokud ale chtěla Vilma léčit závislost naráz, odebráním drogy, byl to špatný nápad a dceru poškodila a mohla ji i zabít. To se občas nedoporučuje ani u alkoholu.

marais
4. 9. 2011 • 13:00

Dcerunka je na detoxu a tak hledá, jak by jiné ohodila. Rozhodně by pár zasloužila již dávno , když pije a droguje.Proč nesportuje a více se neučí, to by jí prospělo více.

vesnicankavemeste
4. 9. 2011 • 11:05

anna1234. Mas pravdu,jenomze v jejim pripade to bylo oboji. Viz dnesni titulek .Etzler ji snad jednou vychovne vrazil a ona ted bude ho obvinovat,ze to bylo kvuli nemu............ma vinnika. To stejny jak u Ivety Bartosovy. Cely svet je zly jenom ona ke ok. Pravda je jinde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.