Lékárnice Jana Doleželová ukázala snoubence a poradila, jak na kocovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lékárnice Jana Doleželová ukázala snoubence a poradila, jak na kocovinu

Jana Doleželová ochutnávala se svým snoubencem.
Jana Doleželová ochutnávala se svým snoubencem. (David Kundrát)

Vinařskými slavnostmi na zámku v Dobřichovicích u Prahy vyvrcholil za podpory minerální vody Mattoni letošní ročník ankety Vinař roku. Poslední srpnová sobota tak všem milovníkům vína přinesla zajímavý program doplněný o degustaci toho nejlepšího, co se na českých a moravských vinicích vyrábí. A k ochutnávání toho bylo opravdu hodně! Návštěvníci i vystavující vinaři si proto pochvalovali možnost kombinovat víno a Mattoni. Díky tomu si totiž všichni mohli dosyta užít jedinečné chuťové vlastnosti jednotlivých vín a zároveň mít také jistotu, že alkohol jejich organismus lépe odbourá a mohou se tak těšit i na neděli.

Osvěžit se mezi jednotlivými ochutnávkami mohli návštěvníci nejen vodou, ale také bohatým doprovodným programem. Spojení dobrého vína zábavy tak přilákalo například i miss a lékárnici v jedné osobě Janu Doleželovou s partnerem. Jana s úsměvem přiznala, že se ve své lékárně občas setká se zákazníky, kteří to předešlý večer přehnali s pitím a shánějí prášky na bolest hlavy, a prozradila také, co jim většinou radí: „Den poté už je opravdu pozdě, to už se dá doporučit jedině klid, čerstvý vzduch a přijímat hodně tekutin, protože je člověk dehydrovaný.“ Ideální je třeba silný vývar, který dodá tělu energii, nebo minerální voda kvůli ztrátě. Nejdůležitější je ale prevence – když už člověk pije, měl by do sebe rovnou během dostati i hodně vody. Tělo se pak s alkoholem mnohem lépe vyrovná.   

Jana navíc měla možnost srovnat kvalitu českých a italských vín, dovolenou totiž strávila ve slunném Toskánsku: „Byla to paráda, úžasně jsem si odpočinula. A víno? Musím tedy uznat, v Čechách máme opravdu skvělá vína. Jsem za to ráda, preferuju, když člověk může pít víno z oblasti, v níž se zrovna nachází. V Toskánsku tedy toskánské a u nás to naše dobré české.“

Půvabná brunetka také prozradila, že je v poslední době opravdu velmi spokojená: „To víte, léto, dovolená, krásný nový domov, skvělý partner,..“. Jak se zdá, Jana je opravdu dítětem štěstěny. To se ostatně potvrdilo i během pondělního požáru obchodního domu Palladium, kdy Janina lékárna sice musela v době oběda zavřít, ale k žádným vážnějším problémům nedošlo.   



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.