Leona Machálková: Před synem dala přednost kariéře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Leona Machálková: Před synem dala přednost kariéře

Fotografie
Fotografie (internal)

Artur (8) se musel letos do školy vypravit sám. Jeho maminka Leona Machálková (44) totiž ve Frýdku-Místku tvrdě trénovala na muzikál Popelka na ledě, kde vedle zpěvu předvede i krasobruslení.

Leona si ovšem o syna nedělá starosti, protože letos nastoupil už do třetí třídy a do školy se na rozdíl od většiny dětí moc těšil. „Jsem opravdu šťastná, že Artura škola pořád ještě baví, takže patří do kategorie »pyšný školák«, což v praxi znamená, že se školou všude chlubí. Nejvíc se těšil na spolužáky, angličtinu a tělocvik,“ prozradila Machálková během tréninku na ledě.

Už 1. října se totiž v Praze objeví jako muzikálová královna. Během turné po 12 českých městech ji bude alternovat Dana Morávková a Hana Buštíková. Pohádku o Popelce už sice znají nazpaměť, ale slibují, že výpravný muzikál ji ukáže v novém světle. „Myslím, že děti budou valit oči, až Popelku uvidí,“ slibuje Morávková.

V galerii se můžete přesvědčit o tom, že Popelka na ledě bude velkou podívanou. Účinkující, mezi nimiž se objeví i Sabina Laurinová, Jiří Korn, Martin Dejdar nebo sourozenci Gondíkovi, vystřídají na ledě 280 kostýmů. Popelka zazpívá hlasem Lucie Bílá, ale v muzikálu si ji zahraje krasobruslařka Jelena Jovanovič.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.