Těhotná Kocábova milenka Abbasová: Ukázala bříško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Kocábova milenka Abbasová: Ukázala bříško!

Vzdouvající se bříško už exotická moderátorka jen těžko zakryje. Fotografie prozrazuje, že je v šestém měsíci těhotenství.
Vzdouvající se bříško už exotická moderátorka jen těžko zakryje. Fotografie prozrazuje, že je v šestém měsíci těhotenství. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Těhotná moderátorka Lejla Abbasová (31) sice stále nepotvrdila těhotenství, ale rostoucí bříško hovoří samo za sebe! Včera se Lejla vydala na prohlídku k zubaři, k němuž těhotné maminky v šestém měsíci chodí na předběžnou kontrolu...

Před polednem Abbasová vyrazila z domu svého rozvádějícího se partnera Michaela Kocába (57) v pražské Troji směrem do Holešovic, kde se krátce zastavila na benzinového pumpě a někoho hledala. Poté odjela do Vršovic, kde sídlí její zubní lékař.

Kousek od ordinace měl již zaparkované auto Kocáb, který s předstihem přišel svou milou podpořit. Spolu nešli dovnitř, ani ven. Exotická Lejla, vědoma si zájmu fotografů, na ně ženatého milence upozornila a vyšla z budovy až dvacet minut po něm. Každý zvlášť z ordinace také odjel svým autem...

V Praze v současné době pobývá také stávající Kocábova manželka Marsha, která se po oznámení odluky vyjádřila, že bude žít ve své rodné Americe.

Koncem minulého týdne se ale do Prahy vrátila, fotoreportéři deníku Aha! ji spatřili, jak vynáší z  vily Kocábových papírové krabice, později s manželem venčili i psa. Včera také Marsha vystoupila v show Jana Krause, kterou televize Prima odvysílá dnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.