PROSTŘENO: Alergička Eliška porušila pravidla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Alergička Eliška porušila pravidla!

Budou při Elišce stát síly dobra?
Budou při Elišce stát síly dobra? (TV Prima)

Závěr pražského Prostřena patří Elišce, která se ostatním soutěžícím znelíbila kvůli její alergii na potraviny. Další rána přijde v okamžiku, kdy se soupeři dozví, že kvůli taktizování porušila pravidla…

Eliška se nejspíš chce zavděčit Dominikovi, který díky svému odporu k zelenině patří stejně jako ona k outsiderům kolektivu. O svém menu jej předem informovala smskou a to se dotklo Veroniky, která k oběma soupeřům cítí stále silnější nenávist.

„Psala jsem mu, aby se na to připravil. A aby se pro jistotu najedl,“ hájí se Eliška. Ale Veronika vidí její taktizování jako ideální podnět k hádce, k níž se schyluje celý týden. „To mi přijde hloupý. Je to princip této soutěže, že nikdo neví, kdy jde ke komu na večeři, a na co jde. Doufala jsi, že to ocení, že je to mladý a hloupý kluk a podlehne tvému šarmu,“ rozčiluje se sokyně Elišky.

Od této chvíle nejde u stolu o vaření, ale o probírání intrik. Eliška atmosféru nezachrání ani grilovaným lososem s rizotem, kterého Veronika odmítá dojíst a dodá: “Možná jseš dobrá kuchařka, ale jako člověk stojíš za prd.“

Už tak dusnou atmosféru ještě rozvíří zábava v podobě Eliščiny babičky, která nabízí výklad karet. Veronika totiž nemá pro její sklony k magii pochopení a neodpustí si ironické poznámky. Karty odmítá a tvrdí, že se raději nechá od života překvapit.

Bude Eliška muset po odchodu hostů ze svého bytu vyhánět negativní síly? A kdo si nakonec odnese výhru, která poprvé dosáhne 40 tisíc korun? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.