Karel Gott: Odmítá chodit do talk show! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott: Odmítá chodit do talk show!

Karel Gott  - bojí se přímého přenosu?
Karel Gott - bojí se přímého přenosu? (Foto Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz, ara)

Byl by vynikajícím diváckým tahákem, přesto se ho producentům nedaří přemluvit. Zpěvák Karel Gott (72) už několik let odmítá přijít do talk show Jana Krause (58). Nechtěl dorazit ani k Michalu Suchánkovi (46) a Richardu Genzerovi (44) do Mr. GS. Uspěje duo Těžkej Pokondr, které na ČT startuje talk show Pokondr Live?

Miloš Pokorný (47) a Roman Ondráček (45), mají s Karlem Gottem vřelý vztah už od 90. let. Byl často hostem u nich v rádiu, Pokorný dokonce moderoval Gottovo turné v roce 1992. Je tedy jasné, že se ho pokusí do pořadu pozvat.

„O Karlu Gottovi uvažujeme. Nabídka pro něj i pro další hosty bude jasná: vysíláme živě, nikdo do toho nebude stříhat,“ prohlásili »Pokondři«.

Proč se Gott zdráhá do televizních talk show chodit, se neví. Sám prý tvrdí, že když to několikrát odmítl jednomu, dalšímu musí říci to samé. Jediný pořad, do kterého přijde na zavolání, je Všechnopárty Karla Šípa (66). Má snad zpěvák jistotu, že ho jeho textař nepotopí?

Karlovi v září vychází nová deska Sentiment, a tak je pravděpodobné, že na podzim změní názor a do některé z talk show přijde. Kde jinde by totiž mohl novému albu udělat lepší reklamu...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.