Muže v naději zastínila žena: Simona Stašová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muže v naději zastínila žena: Simona Stašová!

Simona Stašová triumfla podstatně mladší kolegyně
Simona Stašová triumfla podstatně mladší kolegyně (Profimedia.cz)

Tak tohle nikdo nečekal! Ani Jiří Macháček, ani Bolek Polívka, dokonce ani nový sexuální symbol Vica Kerekes... čtenáře Ahaonline.cz na premiéře filmu Muži v naději nejvíce zaujala Simona Stašová (56).

Přestože nový film režiséra Jiřího Vejdělka vypráví především o mužích, větší pozornost na sebe strhly představitelky ženských rolí. Simona Stašová v anketě na Ahaonline.cz o největší hvězdu filmu Muži v naději získala neuvěřitelných 70% hlasů a všechny nechala daleko za sebou.

Slovenská kráska Vica Kerekes, jejíž výstřih zdobí plakát k filmu, zaujala podstatně méně čtenářů a získala jen 12% hlasu. O čtyři procenta ale předběhla Petru Hřebíčkovou, která si zahrála podváděnou manželku Jiřího Macháčka.

Na pány zůstaly jen zbytky hlasů. V souboji nakonec vyšel s mírným náskokem jako vítěz Macháček. Získal dvě procenta hlasů, zatímco Bolek Polívka jen jedno.

Hvězdy filmu Muži v naději, který je práve teď k vidění v českých kinech, najdete v galerii seřazené podle počtu získaných hlasů. 

 



Přečtěte si
atakdale
31. 8. 2011 • 15:17

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.