Paroubek kupuje dům: Přijde ho na 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paroubek kupuje dům: Přijde ho na 10 milionů!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (ara, ČTK)

Manželé Paroubkovi kupují řadový domek v pražské čtvrti Velká Chuchle, cena novostavby se pohybuje kolem deseti milionů korun. Jako první včera večer s touto informací přišel server tyden.cz.

Bývalý předseda sociální demokracie a jeho manželka nedávno prodali své byty (Aha! infomovalo), a tak se mohli při pořizování nemovitosti v rezidenčním projektu Na Hvězdárně pořádně rozšoupnout, podobný sousední domek se prodává za 10,2 milionu!

Poslanec Paroubek prodal svůj družstevní byt ve Stodůlkách za 3,2 milionu korun, dalších zhruba 5 milionů inkasovala jeho manželka Petra za byt na Smíchově. Bez zajímavosti není ani fakt, že, jak server informuje, domek se nachází, co by kamenem dohodil od luxusního sídla Martina Romana, šéfa energetického gigantu ČEZ.

Exkluzivní čtvrť, kterou vybudovala realitní společnost Finep, je podle developera ideální pro rodiny s dětmi. „Citlivým členěním jednotlivých domů vznikly v areálu klidné vnitrobloky vyplněné dostatkem zeleně. Mysleli jsme i na nejmenší obyvatele, pro které je vybudováno dětské hřiště,“ píše se v propagačních materiálech společnosti, která domky na okraji Prahy nabízí.

Ve Velké Chuchli je i zcela nová moderní Mateřská škola Na Cihelně nebo Základní a Mateřská škola Charlotty Masarykové. V nedalekém Chuchelském háji se nachází i malá lesní zoo s občerstvením a dětskými prolézačkami. Expředseda ČSSD tak bude moci své malé dcerce na procházkách ukazovat, jak vypadá třeba divoké prase nebo muflon.



Autor:  ajd

Přečtěte si
alla
30. 8. 2011 • 13:58

Co na to řeknou jeho milovaní voliči z Ústí nad Labem. To bylo keců, jak se o tento region zajímá. A kde vzala jeho Petruška peníze na ten byt co teď prodala???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.