Kapitán reprezentace Tomáš Rosický: Bude táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický: Bude táta!

Tomáš Rosický a Radka Kocurová jsou spolu už dlouhou dobu, teď by se jim mělo narodit miminko.
Tomáš Rosický a Radka Kocurová jsou spolu už dlouhou dobu, teď by se jim mělo narodit miminko. (Aha! – Dan Černovský, Mária Rušinová)

Tak, a je to tady. Přestupová bomba kolem českého záložníka Tomáše Rosického (30) nevybouchla, dál zůstává věrný Arsenalu, zato je tu jiná exploze – populační.

»Rosova« snoubenka Radka Kocurová (30) je podle některých informací těhotná! Kapitán fotbalové reprezentace, která se zítra sejde před kvalifi kací se Skoty, bude tátou.

Podle serveru Prazskenovinky.cz je rosnička a modelka ve čtvrtém měsíci. „Už před časem se pro ni začalo měnit oblečení. Nahlas se říkalo, že je těhotná,“ řekl Aha! zdroj z TV Nova, kde Kocurová hlásí počasí.

Po devíti letech společného života dostala letos od svého přítele zásnubní prsten a je pravděpodobné, že teď už záložníka svatba nemine. Kocurová navíc už před dvěma roky chytla svatební kytici na veselce své kamarádky Lucie Váchové, která si vzala jachtaře Davida Křížka. Kocurová je nyní v Londýně, kde Rosický hraje za Arsenal.

„Nezlobte se, ale tuto informaci vám nemohu potvrdit. Přeju hezký den, Radka Kocurová,“ napsala v SMS. Po chvíli pak ještě dodala: „Nezlobte se, jsem nemocná, mám teď jiné starosti.“ Tím sice nepotvrdila svůj požehnaný stav, ale také nic nevyvrátila. Je tedy možné, že »Rosa« opravdu bude tátou. A možná se narodí kluk, český nároďák potřebuje novou krev jako sůl.



Přečtěte si
defakto
28. 8. 2011 • 23:20

konečně se Rosa rozhoupal , anebo žeby Radka vysadila prášky !? Chytrá holka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.