Zlata Adamovská: Z Ordinace utekla do Sanitky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zlata Adamovská: Z Ordinace utekla do Sanitky!

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Aha! – Marek Pátek)

Po mnoha měsících dohadů je jasno! Hvězda »novácké« Ordinace v růžové 2 zahradě Zlata Adamovská (52) alias doktorka Běla Páleníková se stěhuje do konkurenční »nemocnice«! Kvůli natáčení pokračování legendárního seriálu Sanitka pro Českou televizi se v programu Novy nějaký čas neobjeví. „Sanitka je pro mě prioritou,“ přiznala deníku Aha! Zlata.

Adamovská na ČT kromě Sanitky, kde si zopakuje roli Elišky Janderové, naskočila i do populárního retro seriálu Vyprávěj. A s Ordinací se proto pomalu loučí.

„Předpokládám, že moji roli kvůli natáčení Sanitky, kterému se teď věnuji, omezí. Jak to bude dál, záleží na producentech. Tohle je skutečně věcí tvůrců seriálu,“ řekla Aha! Adamovská.

„Ona sama dala najevo, že se chce věnovat hlavně Sanitce,“ potvrzuje i zdroj ze štábu Ordinace s tím, že Adamovská je v podobné situaci, v jaké byla nedávno i Hana Maciuchová v Ulici.

„Věnuje se jednomu projektu už pět let, hraje tu samou postavu, a chce teď dělat zase něco jiného, co jí vlije energii do žil,“ dodává zdroj. Adamovská hraje v Ordinaci od roku 2006 a dostává 15 000 korun za jeden natáčecí den.

»Pouze« třináctidílná Sanitka jí platem ani počtem natáčecích dnů plat z Novy sice nevynahradí, ale po tak dlouhé době v jednom seriálu to už o penězích vůbec není.

A Nově se prý Zlatina otevřená spolupráce s Českou televizí vlastně hodí. Tvůrci Ordinace si totiž lámali hlavu, kam její roli posunout. A teď mají jasno – po nějaké době úplně zmizí z děje! Česká televize chce naopak pro Adamovskou udělat co jí na očích uvidí.

A dokonce jí v další spolupráci s Novou, která už ale se Zlatou nepočítá, nebrání. „Je jen na jejím zvážení, zda stihne i další projekt,“ řekl deníku Aha! mluvčí ČT Ladislav Šticha.



Přečtěte si
xviktorie
25. 8. 2011 • 15:26

Pozor na to vedro, to je prevít....

dasal
25. 8. 2011 • 13:18

Nejdříve si takovou informaci ověřte a pak pište !!! Není to pravda !!! Nenechte se zmást!!! Zlata Adamovská z Ordinace neutíká!!! Zlata Adamovská v Ordinaci zůstává!!! Zlata Adamovská bude hrát jen více rolí najednou.To že Zlata Adamovská z Ordinace utíká je fáma a není to pravda !!! Kdyby jste četli více článků věděli by jste že Zlata Adamovská kuli Sanitce ve které také bude hrát z Ordinace neutíká,ale naopak v Ordinaci zůstává.Zlata Adamovská je skvělá herečka a tak bude jen hrát více rolí najednou !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.