Simona Krainová (38): Zase se bude fotit nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Simona Krainová (38): Zase se bude fotit nahá!

Simona Krainová si pouhých devět měsíců po porodu troufá nafotit podobně smyslné snímky, jaké vznikly pro její kalendář před dvěma roky.
Simona Krainová si pouhých devět měsíců po porodu troufá nafotit podobně smyslné snímky, jaké vznikly pro její kalendář před dvěma roky. (Foto Bronislav Šimončík)

Modelka Simona Krainová (38) dostala jen devět měsíců po porodu kšeft snů – nafotí kalendář, kde by měla odhalit své sexy tělo.

Po Pavlíně Němcové (39), Aleně Šeredové (33) a Ivě Kubelkové (34) tak přebírá štafetu pózování pro kalendář Stock, který je v Česku velmi prestižní záležitostí.

„Měli bychom fotit počátkem podzimu v Praze.Na dovolených jsem se naštěstí držela zpátky s jídlem. Snad nebude fotograf v šoku,“ prozradila pro Super.cz Simona, která v kalendáři vystřídá topmodelku Pavlínu Němcovou (36).

Ta nafotila letošní kalendář v Paříži, kde několik let žila. Lokaci si mohou modelky vybrat dle vlastního přání. „Já nedám dopustit na Prahu. Tady prožívám nejšťastnější období svého života, narodil se zde můj syn a žiju tady se svým manželem,“ nastínila Simona Krainová na mateřské dovolené.



Přečtěte si
aznom
15. 9. 2011 • 14:56

Simona je krásná, být sexy rozhodně umí,no a ty jsi vzhledem právě ta "stará tlustá prostitutka" kozo.

pavucinka
25. 8. 2011 • 22:14

Ta "podprsenka" je legrqční, ne sexy. Nazvala bychnji "oči" Všechno má své meze a být takzvaně sexy se musí umět tak, aby se vynechala vulgárnost.Saudek dovedl fotografovat staré tlusté prostitutky a nebylo to vulgární ani legrační, mělo to atmosféru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.