Zpěvák U2 Bono Vox v nemocnici: Infarkt?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák U2 Bono Vox v nemocnici: Infarkt?!

Bono Vox vypadal jako symbol zdraví. Pak ho zradilo srdce...
Bono Vox vypadal jako symbol zdraví. Pak ho zradilo srdce... (Profimedia.cz)

Až včera přiznala kapela U2, že její zpěvák Bono Vox (51) skončil ve středu v nemocnici s bolestmi na hrudi. Se zlověstně nepravidelným bušením srdce musel být Bono v monackém Monte Carlu převezen na kardiologii. Že by utrpěl infarkt?!

„Byl velmi vyděšený,“ říká Bonův přítel. Z leknutí mu zřejmě pomohla lékařská péče, protože později vydal prohlášení, že je zdravotně v pořádku, aniž by ovšem vysvětlil, co dělal u odborníka na srdeční choroby. Jako zpěvák je sice bouřlivák, který rád užívá života, ale na rozdíl od některých kolegů má radovánky pevně pod kontrolou.

Problém je v tom, že loni v květnu oslavil padesátku, a od té doby se na něj trochu lepí smůla. Právě loni si totiž před koncertem v Německu poranil záda a skončil na chirurgii. A teď má problémy se srdcem. Zdá se, že slavný zpěvák bude muset trochu zvolnit a víc odpočívat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.