Šeherezáda v Bratislavě: Přijela jen v minisukni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šeherezáda v Bratislavě: Přijela jen v minisukni!

Korel a Ergenç: jejich seriálová láska se proměnila v opravdovou.
Korel a Ergenç: jejich seriálová láska se proměnila v opravdovou. (TV Nova)

Televize Markíza při příležitosti svého 15. výročí vzniku pozvala na Slovensko hvězdy tureckého seriálu Tisíc a jedna noc Šeherezádu alias herečku Bengüzar Korel (28) a Onura, vlastním jménem Halita Ergence (41). Ten je jejím manželem na obrazovce i ve skutečnosti.

Na Slovensku vyvolali oba doslova šílenství, zvláště když Šeherezáda na fanoušky začala křičet: „Ahoj Slovensko. Jak se máte?“ Celý dav byl u vytržení. Šeherezáda byla v krátké minisukni opravdu sexy!

A to má tahle kráska už dvouleté dítě. A dokonce se přiznala, že by se do budoucna ráda stala dvojnásobnou matkou.

„Chci ještě jedno dítě,“ řekla seriálová Šeherezáda. U nás v Česku se však seriál moc nechytil, z hlavního vysílacího času musel být stažen do méně atraktivního časového pásma...

Autor:  tk

Přečtěte si
marais
26. 8. 2011 • 09:54

ještě poznámka.. Berguzar nezklamala, jak byla sobecká a soběstředná v seriálu, tak je i v reálu, sama si vezme mini s výstřihem a sexy manžela nechá na to horko nevhodně obléci.ON si ty vousy taky mohl zkrátit, vždy jen zdůraznuje věkový rozdíl mezi nimi.JINAK JIM PŘEJU vše dobré.

marais
25. 8. 2011 • 10:53

Pán Halit se celý zpotil, když viděl tolik fanoušků, říkal že nikde jich tolik nebylo. Šehe mu taky mohla dát košilu s krátkým rukávem.. tak příště..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.