Natálie Kocábová: Paní Abbasová je mi ukradená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Natálie Kocábová: Paní Abbasová je mi ukradená!

Natálie Kocábová Lejlu do rodiny nepřijala
Natálie Kocábová Lejlu do rodiny nepřijala (Petr Novotný)

Milenka bývalého ministra Michaela Kocába (57) nemá v jeho rodině takovou podporu, jak sama tvrdí. Dcera Natálie (27) nemanželský poměr svého otce rozhodně netoleruje.

Natálie neustále dokazuje, že je na svém otci nezávislá a jeho soukromí považuje za jeho byznys. Nedávno zpečetila svůj vztah se Štěpánem Vránou svatbou v Thajsku, při němž se obešla bez rodičů. Zatímco matka Marsha byla v rodné Americe, otec se věnoval milence Lejle Abbasové (31), s níž čeká dítě.

Natálie nad rozhodnutím Michaela Kocába kroutí hlavou a dění kolem něj je podle ní velká tragikomedii. „Všichni chlapi kolem padesátky jsou identický. Všichni kolem mě, ať už slavní či ne, to udělali. Najdou si holky stejně starý jako jejich děti, původní rodiny vystěhují z jejich domovů a nastěhují si tam mladý přítelkyně, který do půl roku otěhotní, pak si je vezmou a tím to končí.,“ hodnotí situaci ve své rodině Kocábová pro magazín Ona Dnes.

Zatímco s chováním otce je víceméně smířená, Lejlu Abbasovou může sotva považovat za milující »macechu«. „To, že cítí vstřícnost ze všech stran, to je lež a nikdy to pravda nebude. Není to poprvé, co si takhle vylepšuje svůj bulvární obraz. Paní Abassová je mi ukradená,“ tvrdí nekompromisně Natálie.

Na riziko, jak předejít rozpadu manželství, má originální recept: „Starat se o sebe, protože musíme být připravené, že v padesáti taky půjdem. No a druhý moje východisko je, že se ve čtyřiceti preventivně rozvedu, abych tomu karambolu předešla. Já tohleto prožít odmítám. Ale věřím ve svého muže, takže uvidím.“



Přečtěte si
pavucinka
24. 10. 2011 • 21:13

Některé jezdí dělat charitu do Afriky a přitom i tady je už bídy dost. Cikáňata, která mají negramotné rodiče by potřebovala pomoc, ale to pro podobné dámy nejsou atraktivní akce, ony rády cestují.

marinchen
31. 8. 2011 • 11:28

tAK DIKY kOCABOVI SE NAM STEHUJE DO NASICH CECH afrika: ALE PROC NEMIT CERNE DETI KDYZ STEJNE MAME CIGANY KTERI SE VYDAVAJI ZA CECHY: NEJAK SE NAM V CECHACH ZATEMNIVA:BUDETE SE PANE KOCAB DIVIT AZ JEDNIHO DNE VAS PTAK TAKE ZCERNA: BUDETE JEDNOU LITOVAT ZE JSTE PODVELD VASI ZENU: A VASI DCERU PLNE CHAPU:

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.