Šeherezáda a Onur: Plánují druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeherezáda a Onur: Plánují druhé dítě!

Tisíc a jedna noc - Nova dnes odvysílá poslední díl!
Tisíc a jedna noc - Nova dnes odvysílá poslední díl! (TV Nova)

Hvězda turecké telenovely Tisíc a jedna noc, herečka Bergüzar Korel (28), během návštěvy Slovenska prozradila své soukromé plány. Ráda by podruhé otěhotněla.

 

Představitelka Šeherezády do Bratislavy dorazila společně se svým manželem Halitem Ergencem (40), který v seriálu hraje jejího partnera Onura. Hvězdný pár vzbudil na Slovensku, kde se seriál stal obrovským diváckým hitem, velkou pozornost. Na Šeherezádu a Onura se do Markízy přišlo podívat přes 40 tisíc lidí.

„Ve skutečnosti jsem úplně jiná, než Šeherezáda. Jsem podstatně tolerantnější k věcem okolo sebe. Šeherezáda je velmi rázná a někdy až tvrdá. Já ne. Jediné, co s ní mám společné, je to, že obě nesmírně milujeme svého muže,“ řekla Korel o roli, která jí změnila život, serveru Pluska.sk

Slavný turecký pár spolu má dvouletého syna Aliho, jehož nejspíš také nemine sláva. „Pokud se bude chtít stát hercem, nebudeme mu v tom bránit. Ať se rozhodne sám,“ řekl jeho tatínek Onur.

Rodinka Šeherezády a Onura se pravděpodobně v nejbližší době rozroste. Bergüzar Korel netají, že by se ráda opět stala matkou. „Máme plán, druhé dítě,“ přiznal Ergenc.



Přečtěte si
marais
23. 8. 2011 • 09:59

Seriál 100+1 noc se stal u nás hitem pro určitou skupinu díváků. Nejhorší zážitek snad čekal diváky tohoto seriálu na závěr, když televize Nova usekla poslední díl, nedala ani titulky a zařadila 1000x opakovanou reklamu.To byl přímo SKANDÁL, záměrně zkazila všem divákům radost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.