Alice Bendová: Líbačka na schodech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Alice Bendová: Líbačka na schodech!

Alice Bendová se líbala se svým manželem na schodech.
Alice Bendová se líbala se svým manželem na schodech.

PRAHA – To bylo slávy! Autorky Rodinných pout, dvojčata Kateřina a Jitka Bártů, slavily dvaatřicáté narozeniny! A stejný den se zároveň na Primě vysílal první díl třetí řady jejich populární telenovely!


Pražská restaurace Fáma ve Vladislavově ulici tak doslova praskala ve švech pod zástupem gratulantů, herců a tvůrců nejdelšího českého seriálu! A gratulování a především líbaní nebralo konce!

Společné sledování nového dílu si s oslavenkyněmi nenechala Kliknutím zvětšeteujít ani Alice Bendová alias mrcha Simona s manželem Václavem. „K narozeninám jsem holkám koupila parfémy. Čím menší, tím přeci dražší,“ smála se Alice, když se jí kdosi ptal, proč jsou dárkové balíčky tak malinkaté. A když Alice popřála, tak si sedla s manželem na schody, a věnovali se sami sobě. Dorazila ale i další potvora, herečka Dana Morávková s manželem, která si na tanečním parketu Fámy střihla noční taneček.

Kliknutím zvětšeteTřetí řada seriálu pod vedením režiséra Vladimíra Drhy a producenta Jana Bílka se rozrostla i o další postavy, především mladého právníka v podání Daniela Bambase. Na oslavu dorazil samozřejmě i on, stejně tak i prověřené hvězdy jako Jan Kačer či Roman Štolpa. Kliknutím zvětšeteModelka a herečka Eva Aichmajerová přišla také, přestože v seriálu zatím nehraje. Eva si ale o roli v Poutech napsala Ježíškovi, a protože se z ní v minulých měsících stala tvář Primy, je pravděpodobné, že pro ni tvůrci už brzy nějakou postavu vymyslí! Jediný, kdo byl smutný, byl Petr Vondráček, jehož role v Rodinných poutech stále pokračuje, ale Prima zrušila pořad Inkognito, který moderoval, a tak místo oslavování především zapíjel žal.


Autor: Petr Macek, Miroslav Graclík
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.