Eva Decastelo: Na zahradě mám na starosti zalévání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Decastelo: Na zahradě mám na starosti zalévání!

Eva Decastelo se svým synem Michálkem.
Eva Decastelo se svým synem Michálkem. (Profimedia.cz)

„Vzhledem k tomu, že máme tři děti, jsme spíše praktická rodina. Víc než na kytičky jsme na zeleninu a ovoce. Manžel je z Vysočiny, zvyklý zahradničit, a tak když jsme spolu začali bydlet, vysadil čtyři stromky. Jeden, protože byl blízko elektrického vedení, nepřežil, ale další tři jabloně již začínají plodit,“ říká o svém »zahradničení« moderátorka Eva Decastelo.

„Letos máme také velkou úrodu okurek a rajských jablíček, což oceňuji, protože rozdíl mezi domácími a kupovanými rajčaty je obrovský. Navíc v manželově rodišti na Vysočině, kam o víkendech jezdíme, jsme česali broskvoň.

Sklidili jsme asi pět beden a ještě nejsme u konce. Už také na zahradě sbíráme švestky a připravujeme je na domácí slivku. Co se týče zahradních prací, mám na starosti zalévání, což je pro mě nebetyčný problém.

Když totiž zapomenu, což se občas stává, musí zaskočit manžel. Ten má zase na starosti hlavně sekání zahrady,“ směje se půvabná Eva.



Autor:  ben

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.