Zeťová se pomátla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zeťová se pomátla!

Helenu Zeťovou, která do tanečních nikdy nechodila, trénuje profesionál Eduard Zubák.
Helenu Zeťovou, která do tanečních nikdy nechodila, trénuje profesionál Eduard Zubák.

PRAHA – Přípravy na taneční reality show StarDance už stačily zamíchat život osmi českým celebritám! Mahulena Bočanová (39) se během tréninku zranila, a tak musí nyní cvičit s ortézou.


O Heleně Zeťové (25), která nikdy do tanečních nechodila, si její okolí myslí, že se pomátla. A desetibojař Tomáš Dvořák Kliknutím zvětšete(34) měl doma peklo!

„Když jsem řekla, že jdu tancovat do televize v přímém přenosu, tak si všichni moji známí mysleli, že jsem se pomátla,“ přiznala na tiskové konferenci, která se konala na pražském Výstavišti, Helena Zeťová. „Když manželka když viděla moji taneční partnerku, tak mi to zakázala. Hodně žárlí,“ řekl Dvořák. V tanečním pořadu StarDance, který bude Kliknutím zvětšeteČeská televize vysílat každou sobotu už od 4. listopadu, si v přímém přenosu po boku profesionálních tanečních mistrů zatancuje také Jana Švandová, moderátorka Jolana Voldánová nebo herec Jan Čenský. Hodnotit budou kromě rozhodčích také televizní diváci. Do poroty kromě profesionálů usedne také Michael Kocáb, jehož žena je tanečnice. StarDance patří mezi nejnáročnější projekty České televize. Pořad bude snímat deset kamer a o světlo se postará sto padesát efektních světel.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.