Vášnivá líbačka s Ingrid ze Šéfky! Maxo, tohle už nezatlučeš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vášnivá líbačka s Ingrid ze Šéfky! Maxo, tohle už nezatlučeš!

Martin Maxa s milenkou Ingrid Keck.
Martin Maxa s milenkou Ingrid Keck. (Foto čtenáře Aha!)

Zpěvák Martin Maxa (50), interpret hitu C´est la vie (Takový je život), řadu měsíců popíral vztah s manažerkou Ingrid. Metoda »zatloukat, zatloukat, zatloukat« ale nemůže fungovat věčně a teď už zpívající tělocvikář skutečně nemá kam couvnout. Máme totiž usvědčující fotografie!

Keck (38) nic nemá, opak je pravdou. Čtenář deníku Aha! totiž pořídil fotografie jako důkaz! Na nich se Maxa s Ingrid líbá u ní doma na zahradě v lehce podnapilém stavu.

„Martin sice všude vztah se svojí manažerkou popírá, ale téměř každý víkend jezdí za ní na jižní Moravu, kde s ní tráví volný čas,“ tvrdí blízká kamarádka Ingrid, která se účastnila i neúspěšné reality show TV Prima Šéfka. Háček je v tom, že Maxa je několik let zadaný.

S přítelkyní Sylvou má dceru Emu, která mu pomáhá s výchovou i jeho první dcery Barbory z předchozího manželství. Se Sylvou žijí, jak se říká, na psí knížku, a tak si zřejmě s věrností hlavu nedělá. Také Ingrid byla dlouhodobě zadaná.

„Jenže nedávno ji přítel opustil. Už se nemohl dál dívat  na to, jak ho podvádí s Maxou,“ dodává kamarádka Ingrid, jež se podepsala jako Johanka. A Maxa? „Nechci se k tomu vyjadřovat...,“ mlží dál.



Přečtěte si
salamandr1
20. 8. 2011 • 23:28

....ze škaredince. Ani v Šéfce se neprojevila zrovna inteligentně a není na ní pranic přitažlivého. Divím se Maxovi, že podvádí svoji dlouholetou přítelkyní s touhle osobou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.