Válka kolem Bartošové: Drsná hádka jejích »ochránců«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Válka kolem Bartošové: Drsná hádka jejích »ochránců«!

Kdo z nich to s Ivetou myslí dobře?
Kdo z nich to s Ivetou myslí dobře? (koláž ahaonline.cz)

Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.

Zatímco Martucci tvrdí, že převoz Bartošové do nemocnice nebyl nutný, Rejmon je přesvědčen o tom, že byla v ohrožení života. Opačný názor mají také na chůvu Danielu Jevtičovou, která v pátek přivolala záchranku. Domenico si stojí za tím, že jej i Ivetu chtěla jen poškodit a za svou »práci« dostala dobře zaplaceno.

Podle Rejmona, který provozuje oficiální facebookový profil Bartošové, je Martucci manipulátor a Ivetu navádí proti lidem kolem ní. Sám ovšem nemůže mít čisté svědomí, protože zpěvačku zneužil k propagaci svého webu s gay tématikou.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Přečtěte si hádku Domenica Martucciho a Lukáše Rejmona, která se strhla na facebooku pod tímto vyjádřením Ivetina milence:

MINULI PATEK... TEZKA NOC S IVETKOU... BYLA SLABA... 3 DNY NEJEDLA NIC... JSEM JI KRMIL CELOU NOC... RANO PRIJEDE CHUVA A ZACINAME SE BAVIT KOLIK PENIZE MELA CHUVA GOLDA ZA INFORMACE NA BLESKU... VIDEL JSEM DOLARI V JEJI OCI... IVETA SPALA A BYLA UPLNE V POHODE.. VENKU 5 PAPARAZZI... CO UDELALA CHUVA???

Lukáš Rejmon Domenico, promiň ale sám moc dobře víš, že je to lež!!! Spíš odpověz proč si dovolil aby Iveta tři dny hladověla? Vozil si jí po Praze v tak špatném stavu? Nechápu proč to děláš....tímhle ten svůj obraz nezměníš. Ale spíš se ti budou lidi víc a víc smát...bohužel!

Lukáš Rejmon a taky proč pokud ochraňuješ Ivetu tak proč pouštíš do světa informace, že Iveta usnula u vaření......atd. pokud bys to myslel dobře, tak neřekneš nic!!!!

Domenico Martucci Vazeny Rejmon... nauc se zaprve nevyuzivat jeji jimeno pro tve vlastni osobni zajmi...

Lukáš Rejmon Domenico: ty moc dobře víš, že jí nevyužívám, že jí mám rád! A vždycky mít budu. Jen se tě slušně ptám na odpovědi na moje otázky. Nic víc...

Domenico Martucci IVETA NESPACHALA ZADNY SEBEVRAZDU!!

Lukáš Rejmon btw.: Asi bohužel máš špatné informace :) Já ti odpovídám narozdí od tebe. Iveta si mě najala abych aktualizoval její FB a to i když ona nebude moc a reagoval na určité situace. A to se týče i Gay pride. A myslím, že je hezké, že Iveta podpořila gaye. Nebo tobě snad gayové vadí? A teď prosím odpověz...

Domenico Martucci protoze musi napsat na konec LUKAS REJMON A NE IVETA BARTOSOVA!! Styd se!

Lukáš Rejmon Otázky ti zopakuju: Proč když Iveta hladověla a kolabovala, tak proč si jí vozil po praze v jejim špatném stavu po praze? a proč si řekl novinářům že usnula opilá u vaření špaget když jí tak ochraňuješ? Odpovíš už konečně?????

Domenico Martucci IVETA NEPODPORI ANI GAY ANI LESBI!!

Domenico Martucci IVETA JE Z TOHO HOTOVA ZE SE POUZIVAL JIJI JIMENO!

Domenico Martucci CHUVA DOSTANE SOUD ZA MILION KORUN ABY SI NAUCILA SLUSNE CHOVANI...

Domenico Martucci ZAVOLAJI POLICIE A ZACHRANKA UPLNE ZBITECNE JEN ABY SE SVEDITELNI PROTOZE JSOU PAPARAZZI PRED BARAKEM A KDO PLATI??? VY!! AT SE STYDEJI!!!

 

Anketa

Kdo z nich to s Ivetou Bartošovou myslí dobře?
Celkem 1760 hlasujících



Přečtěte si
martucci
23. 8. 2011 • 12:24

Taky bych potřebovat echo.

xxx.
23. 8. 2011 • 10:34

vratim se z dovolene a vsichni pryc!!!! Cosi cucham na FB, ale nejsem si jista Prosim o zpravu

zikmund
22. 8. 2011 • 15:41

Máš to na e-mailu

adelaaaa
22. 8. 2011 • 15:08

Na tebe už nejde reagovat, dám to sem. Email - shania321@email.cz. Díky

zikmund
22. 8. 2011 • 15:00

Jsme přestěhovaný na tajným místě. Jestli chceš, hoď sem nějakou e-mailovou adresu, co normálně nepoužíváš, napíšu ti polohu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.