Erbová vzkazuje Řepkové: Ať si vezme třeba všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Erbová vzkazuje Řepkové: Ať si vezme třeba všechno!

U Řepkových je kvůli Vlaďce dusno...
U Řepkových je kvůli Vlaďce dusno... (koláž Ahaonline.cz)

Vlaďka Erbová (30) se postavila manželce Tomáše Řepky (37) Renatě (38), s níž se fotbalista rozvádí. Důvodem rozepře obou žen je luxusní vila v Černošicích. Tu si koupila soukromá fi rma, jejíž jednatelkou je Erbová. Ta ve vile bydlí s Řepkou, který Vlaďčině fi rmě platí měsíční nájem 120 tisíc korun – jenže ze společných peněz manželů! Erbová minulý týden dostala dopis, ve kterém ji advokátní kancelář najatá Řepkovou vyzývá, aby půlku ze všeho, co platila z peněz svého milence, vrátila – samozřejmě na společný účet manželů Řepkových. Co na to včera Erbová?

Na výhrůžky Miroslava Dudy – právníka Řepkové – Erbová zareagovala ironicky. „Ať si vezme, co chce, třeba všechno,“ směje se!

„Nebudeme se vyjadřovat k právní problematice písemné výzvy. Nepovažujeme to za důstojné ani vhodné,“ řekla deníku Aha! právnička Dalila Pelechová, která zastupuje Černošickou obchodní a realitní, s. r. o., jejíž jednatelkou je Erbová.

Právě této firmě patří dům, za který Řepka měsíčně odvádí nájem ve výši 120 tisíc korun z nevypořádaných peněz manželů. To Renata Řepková nemůže překousnout a požaduje půlku peněz po Černošické obchodní a realitní vrátit.Co se může stát?V úvahu přicházejí dvě možné varianty, jak celý případ vyřešit.

Buď se obě strany dohodnou dříve, než padne žaloba. Nebo začne ostrá soudní bitva mezi manželkou Tomáše Řepky a jednatelkou firmy, tedy Řepkovou milenkou Erbovou. „Jsme připraveni i na tuto variantu. Vypořádání společného jmění manželů je jedna věc a vydání bezdůvodného obohacení je jiná kauza, i když v tomto případě spolu bezesporu obě skutkově souvisejí,“ dodává advokátka Pelechová.

Erbová se nad celou kauzou jen usmívá. „Celá věc mi přijde jako jedna velká legrace. Už jenom to, že jsem si něco takového přečetla z médií, a ne z vlastní pošty. Je to dost nestandardní postup zmocněnce paní Řepkové,“ řekla deníku Aha! Erbová, která je připravena postavit se Renatě Řepkové čelem.



Přečtěte si
smidrsova
20. 8. 2011 • 00:47

No, už to, že je u nás "normální", že se opouštějí partneři a děti, je dost blbý. Jestli Řepková neboduje jako matka kvůli tomu, že po tom, co od ní odešel manžel, nechce sponzorovat Erbovou, pak už nic nechápu A pokud jste žena a manžel vás jednou i s dětma opustí pro nějakou, která má "hezčí voči", nemyslím si, že to budete považovat za "normální" a že klidně věnujete část rodinných peněz na bydlení jeho konkubíny.

hafyhaf
19. 8. 2011 • 00:44

vzít taky Tomíka Řepku jo?

anamora
18. 8. 2011 • 08:56

Kolik lidí se rozvádí a nedělá takový divadla! Řepková se s tím nemůže smířit a zneužívá k tomu i děti, to je humus. Prostě si našel jinou, jev normální, ale ona jako matka u mne neboduje. A mimochodem, Erbová je fakt o něco hezčí než ta Řepková, ta má tak strašně nesympatický pohled, až zlý. Jo zlý voči má...A prachy??? Kůli nim tak ničí děti???

ceskarebelka
18. 8. 2011 • 08:31

Hnusnější babu než je erbová řepka fakt nemohl sbalit. je fakt že erbová udělala vše proto aby řepku sbalila, a rozumím tomu že se renáta řepková nechce dělit o majetek s erbovou. Proč by to dělala? Takže prašulky půjdou zpátky renátce do společné pokladny. Jo tomášku za vše se v životě platí. Ale nevím,zda ta erbová stála za to, že jsi ztratil své děti.

Jirka1313
17. 8. 2011 • 23:52

Pozor, on není pitomej. Jenom když hraje fotbal, tak je z něho cvok.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.