Přiznání Martucciho: Iveta utekla z nemocnice kvůli mně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání Martucciho: Iveta utekla z nemocnice kvůli mně!

Hra pokračuje!
Hra pokračuje! (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)
Příběh Domenica Martucciho (35) a Ivety Bartošové (45) ještě nekončí! A možná bude mít dokonce i šťastný konec. Tedy pokud se milenci nezapletou do svých lží a jejich společná cesta povede dál, než do Itálie…

Iveta toho v posledních dnech zvládla opravdu dost. Pokus o sebevraždu, rozchod s Martuccim, útěk z nemocnice a opětovný návrat ke svému milenci. Co je ve skutečnosti pravda ale ví jen oni dva a Artur, který je na to, že jeho matka údajně bojovala o život, překvapivě v klidu.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Proč Bartošová nečekaně odešla na vlastní žádost z nemocnice a Martucci záhy vypustil informaci, že na ni kašle a začíná nový život? Celé to byl jeho průhledný plán, s nímž se nezapomněl pochlubit na facebooku.

„Potřeboval jsem udělat nějaký zmatek,  by Iveta mohla odejít v klidu z nemocnice. Zatímco mě všichni hledali na letišti, měli jsme čas na klidnou cestu autem po dálnici směr… Samozřejmě na Ivetu nekašlu, to se nikdy nestane!“ napsal Martucci.

 

 

Po jeho dřívějších výstupech je ale těžké cokoliv mu uvěřit. Je Martucciho výmyslem jen rozchod nebo celý jejich vztah?



Přečtěte si
lukreciaborgia
16. 8. 2011 • 19:05

ten s touto rampepurdou nemá nic společného.Na Artura platí a kdyby ho chtěl do své péče,tak nechci číst ty příspěvky žen-matek,které by ho roznesly v zubech,protože dítě patří matce.Myslím,že tento debilní názor platí jen u nás.Artur si sám řekne u koho chce být.Bude u matky,protože je na ni zvyklý a trochu ji hlídá a nakonec-u Štaidla by měl jinou výchovu.A rozhodně by musel udělat něco se svou vizáží.To by Pan Štaidl nesnes.

fiat
16. 8. 2011 • 18:05

Typická paranoia, citové vydírání. Doktoři nebudťe laxní, jelikož takto se započínají tragedie.

mabran
16. 8. 2011 • 17:51

Ale to je velmi špatné,když se Domenico nechává citově vydírat./demonstrativní sebevražda/ Nastane utrpení pro oba dva a může to skončit velmi špatně.Oni tady chodí všeliká individua po ulici. V Itálii jsou alternativou věznice komunity s léčebným programem a odtud lze po krátké době chodit normálně ven. Tady to taky nikoho moc nezajímá a tak se stane,že vrah je po rocea půl na pražské ulici / mohu potvrdit,že k tomu došlo. Jestli si hraběnka přečetla případ alkoholičky Češky,která zabila nožem svého italského přítele, tak musela mít husí kůži.

kudlankabezbozna
16. 8. 2011 • 14:37

alkoholička, to už všichni víme. Teď ještě zbývá zjistit, v čem že to jede Domča

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.