Exmilenci o Bartošové: Škoda slov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exmilenci o Bartošové: Škoda slov!

Iveta? To už je minulost...
Iveta? To už je minulost... (koláž Ahaonline.cz)

Jak se bývalí partneři Ivety Bartošové (45) dívají na její současný stav? S labilní zpěvačkou si určitě každý z nich užil své a raději zavžují každé slovo, které na její adresu vypustí z úst.

Nejblíže měl v minulosti k Bartošové Ladislav Štaidl (66), který je otcem jejího syna Artura. Iveta je pro něj dnes naprostým tabu a nemá zájem její život jakkoliv hodnotit. „Nehodlám se k ničemu vyjadřovat, berte to, prosím, na vědomí,“ řekl rázně Štaidl.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Podobný postoj zaujali i další muži, kteří v minulosti měli s Bartošovou poměr. „Přeju jí hodně zdraví. Víc k tomu opravdu nemám co říct,“ tvrdí veterinář Roman Hanke (41), který byl se zpěvačkou v době, kdy se podruhé pokusila o sebevraždu.

Jediným exmilencem, který o Bartošovou jeví alespoň nějaký zájem, je Jiří Pomeje (46). Ivetu mu ani teď není lhostejná a za největší chybu považuje předčasný odchod z psychiatrické léčebny letos v červnu.

Podívejte se na reakce dalších exmilenců Bartošové v galerii.



Přečtěte si
merrylou212
21. 8. 2011 • 08:29

je to těžké se k tomu nevyjadřovat.Asi na to IB čeká-jinak by nezveřejňovala fotky přímo z postele s tím it. blbem,který brzy oslepne nebo dokonce umře.Pokud by chtěla zůstat v anonymitě se svým trápením, tak to nebude zveřejňovat a komunikovat s bulvárem.Asi za to má penízeAle všichni musíte uznat,že dříve měla písničky moc hezké-i to poslední jako Andělové,i heja heja-by se dalo poslechnout s úctou,kdyby tomu nepředcházelo to,co předchází.Asi bych si ji poslechla radší než Helenu Vondr.,Kubišovou nebo Zagorku.Je to věc názoru.Dělá si to sama že zveřejňuje svoje soukromí.Pak ať se nediví,že má z ostudy kabát.Hezký den všem diskutujícím !!!!

lubnicka
18. 8. 2011 • 12:07

jdemem vedle prapor už tam visí, zikmund dorazí rovnou tam...http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/62499/sebevrazda-ivety-bartosove-zabijela-se-acylpyr inem.html

elfrieda
18. 8. 2011 • 12:07

Uz zjistila, ze staci krabice aspirinu a dva tri hysteraky a najde se vul, co se o to placeni postara.

martucci
18. 8. 2011 • 11:58

Na to, že dluží, kam se podívá, je obdivuhodně klidná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.