Jaroslav Zavadil: »Táta« chudých odborářů? Značkový playboy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaroslav Zavadil: »Táta« chudých odborářů? Značkový playboy!

Jaroslav Zavadil: »Táta« chudých odborářů?
Jaroslav Zavadil: »Táta« chudých odborářů? (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Zatímco na mítincích odborářský boss Jaroslav Zavadil (67) křičí slova o chudobou ohrožených pracujících, v osobním životě se ani nesnaží vypadat jako jeden z těch, které plamennými projevy hájí. Přinejmenším na oblečení je vidět, že má rád drahé značky.

Dobře se oblékl, i když s neznámou blondýnkou vyrazil jen na procházku na Petřín. Svetřík golfové edice Lacoste, pánské boty Puma, padnoucí rifle, prostě frajer, který se chce líbit. A s kým že trávil romantické chvíle? „O tom s vámi nebudu mluvit,“ odmítl upřesnit Zavadil. Proč, pokud to byla jen romantická procházka s partnerkou?

Pár šel od Petřína kolem Nemocnice milosrdných sester sv. Karla Boromejského, odkud po údajném pokusu o sebevraždu uprchla Iveta Bartošová. Oni však měli oči jen pro sebe. Jakmile zahlédli fotografy, ustoupili od sebe a šli načas odděleně. Když se ale domnívali, že jsou mimo dosah fotoobjektivů, Zavadil svůj dámský doprovod objal kolem pasu...

Jak se líbí Evě Decastelo: Švihák s několika hříchy

Podle módní expertky Evy Decastelo (32) se odborový předák docela hezky »vyfiknul«. Na první pohled to je prý dobré, při druhém už byla o něco kritičtější...

„Svetr má o číslo větší, vytahaný. Asi nedodržel doporučení výrobce, aby ho nepral. A pod svetr do véčka by si neměl brát triko až ke krku. Příšerná je ta igelitka – český nešvar,“ říká Eva. Ostatní prošlo – džíny mají hezkou barvu i správnou délku, i tenisky pochválila. „Celkově má ale hezky sladěný, pohodový styl,“ zhodnotila Zavadila.

Vůči  dámskému doprovodu byla přísnější: „Má hezké boty, ale navrstvením černých šatů na legínách to kazí. Není to hezké, ani to nelichotí postavě. A úplně nejhorší je beztvará kabelka.“



Přečtěte si
bernadette
18. 8. 2011 • 21:48

"módní expertka Eva Decastelo", to je fakt fór dne. Jakou má tato paní kvalifikaci pro takovou práci? Pokud vím, proslavila se spíš bez oblečení.

lunatic
17. 8. 2011 • 20:09

... bude vypadat jako BU..N i v obleku od Armaniho;móda se musí umět NOSIT - viz.Michal Horáček např. Oblečte Gottwalda do smokingu - neslušel by mu ani v krematoriu!

dandova
17. 8. 2011 • 11:29

to má všechno z Aukra?

johanka
17. 8. 2011 • 08:50

Jasně, že to panu Zavadilovi sluší. Přes svůj věk se dokáže vkusně obléknout. A tak se člověk diví, jak dokážete každého kritizovat. Kdyby byl oblečen špatně - tak by byl terčem vaší kritiky zrovna tak, jako když má moderní oblečení, které jemu a jeho partnerce sluší. A tak nevím, proč by nemohl jít v pěkném sportovním oblečení na procházku, to sned není problém lidstva. A značkové oblečení se prodává na každém rohu, spíš je problém koupit si něco hezkého a přitom českého. Kde jsou české firmy, vyrábějící oblečení ??? Jitex Písek, OP Prostějov .... Ani to nechci vyslovit, protože nemám ráda sprostá slova....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.