Nováčková se rozešla! Ukázala se pod čepcem s Domanskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nováčková se rozešla! Ukázala se pod čepcem s Domanskou

Denisa Domanská
Denisa Domanská (Aqua Aqualinea)

Vítězky české soutěže krásy Jitka Nováčková (19) a Denisa Domanská (19) už ví, jaké je to být pod čepcem. V Kyjově si vyzkoušely lidové kroje.

Nejkrásnější Češky roku 2011 předvedly, že jim to sluší za každých okolností a jejich přednosti nemusí vyniknout jen v promenádě v plavkách. Jejich krása je patrná i v krojích, které toho z jejich postavy příliš neodhalují.

Iniciátorkou focení je Česká Miss World 2011 Denisa Domanská, jejíž kořeny jsou v jihomoravském Kyjově. Ta své »soupeřky« pozvala na místní folklórní festival Slovácký rok. Do Kyjova tak vedle České Miss Jitky Nováčkové zavítaly i finalistky Andrea Kabická, Tereza Dobrová, Sabina Drljevičová, Blanka Štramberská a držitelka titulu Česká Miss Earth Šárka Cojocarová.

A pánové pozor! Pokud se vám krásná Jitka Nováčková líbí, pak máte šanci. Jak prozradila modelka ve VIP zprávách, mezi ní a přítelem Markem Ferenčikem je konec. Prý jim nedělal dobře neustálý stres a Jitčino cestování.

„Jako kyjovská rodačka se festivalu Slovácký rok ráda a pravidelně účastním. V letošním roce mne napadlo, že by bylo zajímavé se o tuto folklórní událost podělit i s ostatními finalistkami. Věřím, že se jim u nás líbilo a odvezou si do svých krajů spoustu zážitků“, řekla »hostitelka« Denisa Domanská.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.