Zhrzený Martucci: Kašlu na Ivetu a konečně začnu žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zhrzený Martucci: Kašlu na Ivetu a konečně začnu žít!

Domenicovi došla trpělivost...
Domenicovi došla trpělivost... (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!

Ještě před pár týdny se zdálo, že Bartošová našla svého prince, který ji před vším ochrání. Během dovolené v Itálii byla šťastná a láska k Martuccimu jí zamotala hlavu. Po jejím psychickém kolapsu od ní ale dal ruce pryč.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Už toho mám plné zuby! Dnes večer ve 20 hodin směr Barcelona a konečně začínám žít! Ať si Iveta dělá, co chce!!!“ napsal Martucci na facebooku. Ještě včera přitom měl úplně jiný názor: „Byl jsem u ní v domě, abych našel účty a splátky, abych je zaplatil. Jako kamarád jí budu pomáhat i nadále.“

Martucci ale před nešťastným vztahem mizí z Česka a Iveta, která po kolapsu leží v nemocnici, tak přijde nejen o milence, ale především o svého sponzora. Její comeback je tak opět odložen na dobu neurčitou.

Podle Domenica jejich vztah zkrachoval ještě před odjezdem Ivety z Itálie, po němž následovala její autonehoda. „Pověděla mi nazlobeně, že jsem ten největší sobec, kterého kdy v životě poznala. Odmítala se smířit s tím, že by se mnou najednou nemohla být čtyřiadvacet hodin denně. Její slova se mě ale dotkla tak, že jsem jí už jen lakonicky oznámil, že je kvůli tomu mezi námi definitivní konec,“ přiznal zpěvák serveru Super.cz



Přečtěte si
adelaaaa
17. 8. 2011 • 19:42

já na zahrádce, ale už jsem tady

zikmund
17. 8. 2011 • 17:28

Jsme na "Exmilencích"!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.