Kolaps Ivety Bartošové: Co bude s Arturem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolaps Ivety Bartošové: Co bude s Arturem?

Artur žije v permanentní nejistotě, že si jeho matka sáhne na život. V těžkých chvílích je mu oporou táta Ladislav Štaidl.
Artur žije v permanentní nejistotě, že si jeho matka sáhne na život. V těžkých chvílích je mu oporou táta Ladislav Štaidl. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).

S ním se Bartošová soudí ohledně péče o jejich syna. Současné dění a opětovný pokus o sebevraždu může zpěvačce ve sporu uškodit a existuje reálná možnost, že o syna přijde definitivně.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
cenerentola
15. 8. 2011 • 18:25

ciao girasole, obcas jsem neco precetla, takze mam prehled. nejvice me "pobavil" SKUTECNY pokus o sebevrazdu. kdyz se nekdo bude chtit rozloucit se svetem, tak si k tomu nikoho nebude volat (chuva), ale zamkne se v koupelne, pred dvere strci nejakou skrinku a pak to do sebe nahazi jak zakon kaze. no jo Ivet. bohuzel jsem nemohla moc komentovat, coz me mrzi. napravim se. pozdrav pro celou jumpu

cenerentola
15. 8. 2011 • 18:22

zikmunde, nedekuj neni zac! to je povinnost!!! kaslete na marmat-ja osobne mam vsechno co vypsal, ale tady se pobavim nejvic. -teda kdyz mi to ma strevni chripka dovoli pozdrav cele jumpe, snad se v Cechach dostanu k PC.

zikmund
15. 8. 2011 • 18:21

Dávám pauzu a jdu se chvíli věnovat rodině. Za chvíli dorazí zkrat, tak to tu malinko rozjede. Přijdu později a zůstanu minimálně do odletu. Musíme přece zamávat.

zikmund
15. 8. 2011 • 17:54

Tomu, co píšeš moc nerozumím. Asi příliš složitá myšlenka. Nerozumím řeči tvého kmene. Nějak se mi nechce si z tebou povídat, stál si mě už dost času. Jdu za přáteli a ty si běž povídat zase s někým jiným. Čau.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.