Proč Bartošová skončila na psychiatrii? Je úplně na mizině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč Bartošová skončila na psychiatrii? Je úplně na mizině!

Iveta Bartošová je zcela na dně. Jak fyzicky, tak finančně.
Iveta Bartošová je zcela na dně. Jak fyzicky, tak finančně. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Tak, a je to venku. Nebyla to vážná autonehoda při návratu z Itálie, ani krize s Domenikem Martuccim (35), co Ivetu Bartošovou (45) přimělo vzít  si víc prášků, než její tělo zvládne. Zdá se, že tyto faktory pouze urychlily vyvrcholení jejího trápení. Hlavním důvodem může být, že se ocitla na úplné mizině!

Poté, co labilní zpěvačka zrušila veškeré své koncerty a tantiémy z prodaných CD jí dávno nestačí, neměla už ani na jídlo. A zřejmě už ani nevěděla, jak se zvládne postarat o sebe, natož o Artura. Vše gradovalo tím, že osamělá, zmatená a hladem vyhublá Bartošová bloudila v paruce po PrazeUhříněvsi, kde bydlí, a přítomné novináře dokonce prosila o polévku!

„Arturův otec mi neplatí alimenty a musím vše hradit z půjček,“ postěžovala si na Ladislava Štaidla dokonce před pár týdny Bartošová, která údajně nemá ani na to, aby dané půjčky splácela. Ačkoliv se jí snažilo pomoci hned několik lidí, Bartošová pomoc odmítala a na život nakonec nejspíš rezignovala.

„Iveta měla od nás koupenou letenku na středeční ráno a měla přiletět za námi do Londýna. Bohužel z toho sešlo. Iveta si jistě chtěla opět pomoct sama,“ kroutí hlavou Martina Volfová, která žije v britské metropoli spolu s bývalým manažerem Bartošové Martinem Wolfem.

„Letenku nechala propadnout, protože prý neměla peníze ani na taxíka, aby odjela na letiště,“ kroutí hlavou Wolf, který u sebe Bartošové chtěl poskytnout azyl, ale ona už byla na konci svých sil.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Podle Itala Martucciho měla Iveta ke smrti blízko už před pár týdny, a on ji zachránil. Mělo se to stát tak, že Iveta zkolabovala při vaření, zhasl plamen na sporáku a plyn unikal do místnosti. Martucci prý přišel v pravou chvíli, aby Ivetu stihl zachránit.

Proč ale teď Ivetě finačně nepomůže před pár týdny stále dokolečka opěvovaný italský hrabě? Zdá se, že milenecká krize je hlubší, než se mohlo na první pohled zdát. Martucci se dokonce za Ivetou v sobotu nepřijel do nemocnice ani podívat! Českoitalský románek tak zřejmě spěje k neslavnému konci.

Vyjádření rodiny

Stav Ivety je oproti včerejšku už lepší. Iveta momentálně odpočívá a věnuje se tomu, aby se dostala ze svého stavu. Iveta je v těch nejlepších rukách, které jí, doufejme, už konečně pomohou.



Přečtěte si
marmat
15. 8. 2011 • 20:43

Jste pyšný/á na svůj "humor" ????

hafyhaf
15. 8. 2011 • 10:50

Iveta ale nebyla za Štaidla vdaná, takže ani nemohla na rozvodu vydělat. A upřímně nechápu proč by za ní měl Štaidl platit její dluhy. Ona se do nich dostala pouze svou vlastní nezodpovědností. A i když skučí jaké má dluhy tak nemá nejmenší snahu začít pracovat.

bonpari
15. 8. 2011 • 10:43

Alkohol a drogy jsou mezi umělci celosvětově v podstatě na denním pořádku.IB je ale snad nejnezodpovědnější člověk vůči sobě, práci a závazkům,které má. Možná se z ní podaří udělat abstinujícího alkoholika,což by si musela přiznat ona sama,ale její zlou,hysterickou a sobeckou povahu nezmění nikdo.

annahradecek
15. 8. 2011 • 10:15

Někdo na rozvodu tolik vyzíská, jiný je ošizen.... záleží kdo je kdo. Iveta byla svobodná matka a měla být na tom dobře. Napříkald Řepka platívíce než 100 000 Kč měsíčně. Je tu asi v tomto nepořádek. Iveta je dobrá zpěvačka a s tím s KG souhlasím. Umělci bývají různě ujetí a alkohol a drogy nejsou nic vyjímečného.

bonpari
15. 8. 2011 • 09:50

přesně tak,Artur by měl být u táty,ale ten na tom zdravotně taky asi neni nejlépe,ještě,že už mu je 14 a ne třeba 6, umí se už nějakým způsobem o sebe postarat,vypadá jako rozumný fajn kluk.Je to fakt příšerná nána.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.