»Olympic« Petr Janda: Pracuje na miminku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Olympic« Petr Janda: Pracuje na miminku!

Petr Janda dostal za multiplatinové album od manželky Alice polibek.
Petr Janda dostal za multiplatinové album od manželky Alice polibek. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Všechny ceny věším na chodbu, a už se mi to tam nevejde. Je to lepší než obraz moderního umělce,“ řekl na křtu novinkového dvojalba The Best of Olympic frontman této legendární skupiny Petr Janda (64).


Kapela převzala v pražské kavárně Mirage multiplatinové ocenění za prodaných sto padesát tisíc kusů předchozího »bestofáckého« disku.

Kliknutím zvětšetePodpořit Olympiky, kteří se v počátcích kariéry jmenovali Karkulka, přišla dlouholetá kamarádka skupiny Andrea Čunderlíková, známá především jako zdravotní sestřička Ina z legendárního seriálu Nemocnice na kraji města. „Olympic poslouchám čtyřicet let, jejich hudba a také členové se mi vždycky budou líbit,“ řekla s úsměvem Čunderlíková.

Olympic vyráží na podzimní turné s názvem Trilogy Tour 2006. „Začínáme na Slovensku,“ prozradil Janda. V Praze se uskuteční koncert 18. listopadu v Sazka Areně, kde každý dostane ke vstupence i DVD. „Pražského koncertu se zúčastním určitě, to jestli s kapelou pojedu na Slovensko a na další koncerty, to uvidíme, ještě jsme o tom nemluvili,“ řekla deníku Aha! manželka Petra Jandy Alice. Kliknutím zvětšeteTa má ale teď jiné starosti. „Moc bychom rádi měli miminko, zatím se nám nedaří, ale pracujeme na tom,“ dodala Alice Jandová.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.