Záhadný kolaps Bartošové: Pokusila se o sebevraždu? S Ivetou je zle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhadný kolaps Bartošové: Pokusila se o sebevraždu? S Ivetou je zle!

Ivetu záchranáři odvážejí do nemocnice pod Petřínem, kde ji stabilizovali a poté hospitalizovali.
Ivetu záchranáři odvážejí do nemocnice pod Petřínem, kde ji stabilizovali a poté hospitalizovali. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Labilní zpěvačku Ivetu Bartošovou (45) včera opět zachraňovali lékaři! Předávkovanou léky a téměř v bezvědomí ji našla ležet v koupelně chůva syna Artura (15) a Ivetin blízký spolupracovník Lukáš Rejmon.

Byli to právě oni, kdo zavolali záchranku a policii s tím, že se Iveta pokusila o sebevraždu. „Byl jsem u toho. Vím, co se tam stalo, a nemohu lhát,“ odmítl Rejmon vyvrátit verzi, že se Iveta pokusila zabít pomocí léků. A zatímco zpěvačka bojovala o život, její italský milenec Domenico Martucci (35) bezstarostně spal...

Jak probíhala záchrana

„Mohu potvrdit, že lékař zasahoval na místě. Bližší informace nemohu sdělit, nemáme souhlas pacienta,“ řekla Klára Fikejzová z pražské záchranky, která k Ivetině domu v pražské Uhříněvsi dorazila i s policií a hasiči.

K zabarikádované Bartošové se ale dlouho nemohli dostat. Nakonec se policii podařilo vylézt po žebříku oknem v zadní části domu, a proto zásah hasičů nebyl nutný.

„Trvalo asi dvacet minut, než Ivetu naložili do sanitky. Ale jinak jsme to nezaregistrovali, už ty její stavy nevnímáme. Dalo se to čekat,“ zůstali sousedé Bartošové naprosto chladní.

Bartošovou ve 14.15 hodin převezli do nemocnice pod Petřínem, kde ji hospitalizovali na JIP a později bude umístěna na psychiatrii.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Proč k dramatickým chvílím došlo

Hrozba kolapsu a to, že by si Bartošová chtěla již počtvrté vzít život, visela ve vzduchu už několik dní. Velkou roli hrálo to, že Iveta byla otřesena po nedávné autonehodě, při které málem zemřel její syn Artur. Když na začátku týdne odjel na hudební tábor, ocitla se v domě sama. Martucci spal ve svém vršovickém bytě a opuštěnou Bartošovou přepadly hluboké deprese.

Sám Lukáš Rejmon její fanoušky varoval jen pár hodin před tragédií. „To šílenství a tlak na ni by měl polevit, jinak to dopadne velmi špatně! Je to citlivá ženská, která neumí poprosit o pomoc,“ napsal na oficiální »facebookovské« stránky Bartošové, o které se stará...

Léto Ivety Bartošové: Z pohody do nepohody!

Zpočátku to vypadalo, že tohle léto bude pro Ivetu jako z pohádky! Se svým milým, italským hrabětem Domenikem, vyrazila na Gargano, kde má vášnivý Ital řadu zámků a paláců. Užívali si sluníčka, koupání a dobrého jídla. Iveta jen zářila...

Jenže pak nabraly události dramatický spád! Ve středu 3. srpna, když se Iveta se synem Arturem vracela do Prahy, narazil najatý řidič do kamionu. Artur přežil jen zázrakem, Iveta byla v obrovském šoku! Domenico měl štěstí, že v autě neseděl. Další dny byly krušné! Bartošová se zhroutila a zatímco ji Domenico vozil od lékárny k lékárně, ona ležela na zadním sedadle ukrytá pod dekou.

Pak se Iveta začala schovávat před celým světem, i před Domenikem. Ve své uhříněveské vile zatáhla rolety a utápěla se v depresích. Když si potřebovala nakoupit, nasadila si na hlavu tmavou paruku a velkou kšiltovku a odjela na otočku do nejbližší samoobsluhy. Vše pak vyvrcholilo včerejším dramatem...



Přečtěte si
elfrieda
13. 8. 2011 • 16:47

Dnes uz je to "tragicka nehoda" a pristi tyden pujde zrejme o "nejhruznejsi autonehodu v dejinach". Jak se muze nekdo divit, ze ten patos uz leze kdekomu na nervy?

xcarodejka
13. 8. 2011 • 14:43

v Itálii došlo k neschodám kvůli pití, hraběnka netoleruje ani kapku alkoholu v domě Domenico odjel do ČR, takže Ivetě nezbývalo než odjet také. Stačilo podadit Artura do letadla a ona se vůbec vracet nemusela. Koupili byt na soukromém ostrově u Sardy. Takže rozchod byl již nastíněný . Nevím zda byla Iveta vysloveně zneužita, nebo šlo jen o naivitu a nezodpově stejně nezralé osoby. Iveta je dobrá zpěvačka a měla si odpočinout pár měsíců ,potom to zase se zpíváním zkusit. Sarda by byla asi lepší než naše psychiatrické zřízení. Kam dali oba rozum? Koho vyléčí prášky, když není vůle?

jijija
13. 8. 2011 • 14:07

Iveto, nechceš si najít nějakou práci? Přešly by tě myšlenky na hovadiny

marek.d
13. 8. 2011 • 12:54

Přesně, kecy a kecy, aby měla na co svést chlastání a fetování... Už 15 let nepracuje, jen kalí a sebevraždí se - tu se trochu řízne do zápěstí a zavolá si záhranku, tu se praští do palice a volá záchranku, teď si dala svůj obvyklý litr chlastu a pár tabletek, aby ji každý litoval... Až se jí to omlem povede, litovat ji nebude nikdo, když kolega slyšel, že se IB jakože zas vraždila, pronesl: "Už zase?" a pak: "Snad se jí to podařilo...". Ji už fakt nikdo nelituje, zato Artura jo, bylo bx mu líp bez ní!

dochtorchocholousek
13. 8. 2011 • 12:29

...dramatická nehoda, co skončila akorát zmačkanejma plechama, Artur málem zemřel, přestože neměl ani škrábnutí, blábláblá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.