Basiková na psychiatrii - Kvůli milence manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Basiková na psychiatrii - Kvůli milence manžela

PRAHA – Zpěvačka Bára Basiková (43) zažívá jedno z nejsložitějších období svého života. Jako zpěvačce se jí sice daří, ale v soukromém životě je to katastrofa.


Po desetiletém vztahu se rozvádí se svým manželem Jaromírem Pizingerem (50). A že rozhodně nejde o nějaký idylický rozchod potvrzuje skutečnost, že Basiková musela vyhledat »cvokaře«.

„Ano, kvůli problémům v mém manželství jsem nebyla v psychické pohodě a vyhledala jsem odbornou lékařskou pomoc,“ přiznala před časem sama zpěvačka. Byla snad důvodem k návštěvě psychiatrie produkční Kateřina Záhořová, u které teď Pizinger bydlí a která je označována za jeho milenku? „Jaromír mi tvrdí, že je to jen jeho kamarádka, a já mu věřím,“ mlží zpěvačka. Víc se už ke svému rozvodu nechce vyjadřovat. „Všechno, co jsem k okolnostem svého rozvodu chtěla říct, jsem už řekla. Je to naše soukromá záležitost,“ odmítá Basiková sdělovat další informace. Kliknutím zvětšeteI proto se o důvodech jejich rozchodu množí různé spekulace. Například se objevila nepotvrzená verze, podle které měl Pizinger Basikovou dokonce bít. Alespoň podle tvrzení svých kamarádek, podle kterých Basiková v minulosti měla spoustu modřin, které si prý nezpůsobila jen svojí nemotorností, jak zpěvačka tvrdila.


Autor: (efk)
Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Michaela Feueraislová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.