Iveta Bartošová: Pokus o sebevraždu? Martucci: Chtěla zpátky do Itálie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Pokus o sebevraždu? Martucci: Chtěla zpátky do Itálie!

Iveta Bartošová pod dekou při převozu záchrankou
Iveta Bartošová pod dekou při převozu záchrankou (Marek Pátek)

AKTUALIZOVÁNO K domu zpěvačky Ivety Bartošové (45) v Uhřínevsi dorazilo několik vozů záchranné služby a policie. Pokusila se snad opět o sebevraždu?

Podle informací deníku Aha! na místo dorazila záchranná služba poté, co se Arturova chůva nemohla Ivetě dovolat. Přivolaní záchranáři ji podle všeho našli v druhém patře jejího domu zcela zhroucenou. Zda šlo o další pokus o sebevraždu prozatím není jisté.

„Mohu potvrdit, že náš lékař zasahoval na místě. Žádné bližší informace nemohu sdělit, nemáme souhlas pacienta," uvedla Klára Fikejzová z pražské záchranky.

Stav Ivety Bartošové se výrazně zhoršil po autonehodě, k níž došlo 2. srpna. Její syn Artur tehdy uvedl, že jej od smrti dělilo jen několik centimetrů a na Bartošové se tato událost silně podepsala.

Totálne vyčerpanou zpěvačku převezla sanitka do Nemocnice pod Petřínem.

Martucci: Iveta plánovala, že opustí Česko

Martucci se o kolapsu Ivety dozvěděl zprostředkovaně. „Můžu jenom potvrdit, že mi volal její kamarád, který tam byl. Odvezli ji prý do nějaké nemocnice. Víc nevím. Byl jsem s ní celou noc a po snídani jsem jel domů,“ zněla jeho bezprostřední reakce pro server TN.cz

Domenico potvrdil, že na tom byla Iveta po nehodě velmi špatně a ještě ráno s ním plánovala, že opět opustí Česko. „Dneska ráno jsme se domluvili, že v Česku už nechce dál být a co nejdříve odjedeme do Itálie,“ dodal Martucci.

Zhroutila se kvůli rozchodu s Martuccim?

Po tragickém zážitku se zpěvačka opět stáhla do ústraní a přestala komunikovat s okolím. Její problémy se podepsaly i na vztahu s Domenicem Martuccim, který včera potvrdil jejich rozchod. Právě to mohlo způsobit Ivetin kolaps. V posledních dnech údajně trpěla hlady a na nákupy vycházela v přestrojení, což vzbuzuje podezření z opětovné závislosti na alkoholu.

Iveta byla v době kolapsu doma sama. Artur je v současné době na táboře, po němž se měl s matkou a Domenicem vrátit do Itálie.

O sebevraždu se už v minulosti pokusila dvakrát

Život Ivety Bartošové je plný pádů a své problémy už se v minulosti pokusila řešit tím, že si sáhla na život. Poprvé se k sebevraždě odhodlala v dubnu roku 1993, kdy se hroutil její vztah s Ladislavem Štaidlem. Tehdy se zamkla v koupelně, napsala dopis na rozloučenou a sáhla po prášcích. Byl to právě Štaidl, kdo ji tehdy zachránil.

V listopadu roku 2006 byla Bartošové převezena do nemocnice s pořezaným zápěstím. Její tehdejší přítel Roman Hanke tvrdil, že se poranila při pádu na skleněnou mísu. Diagnóza však zněla: demonstrativní pokus o sebevraždu.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.




Přečtěte si
zoinka
13. 8. 2011 • 14:55

jaká rádoby nehoda,ty železa prošly sklem do auta ,kdyby Artur neměl položenou sedačku,tak byl mrtvý.

violet0808
13. 8. 2011 • 14:10

No, tak co je teda ten deal s tim hrabetem.... tak on ji nechal?? a ona se z toho hrouti??? vzdyt to kazdy rikal, kdyz si s nim zacala, at se na to vybodne, ze on ji jenom vyuziva, a ze to nevydrzi dlouho. A je to tady!!!!! On to mozna s ni nemyslel blbe, mozna si myslel, ze ji pomuze, ale asi zjistil, ze se nechyta.... a jeste z toho slepne...lol... a jestli ma holka issues, ze ji nahanej paparazzi, tak to je jenom jeji problem, nema posilat fotky kdyz je ok....proc ta si nezalozi vlastni magazin, kazdy tyden, co se deje v jejim zivote... sakra, to by urcite neslo...!!

elfrieda
13. 8. 2011 • 12:36

spajka
13. 8. 2011 • 12:31

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.