Splněný sen Terezy Pergnerové: Velkolepý návrat do televize ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Splněný sen Terezy Pergnerové: Velkolepý návrat do televize ?!

Bude Tereza zase moderátorkou?
Bude Tereza zase moderátorkou? (Foto Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek)

Po Ordinaci v růžové se Tereza Pergnerová (37) nejspíš vrátí ke svému osvědčenému řemeslu. Od TV Barrandov dostala nabídku, která se neodmítá…

Televize podle informací magazínu Aha!+TV na podzim chystá vlastní verzi reality show Modré z nebe, která slaví na sousedním Slovensku obrovský divácký úspěch. Na Barrandově se bude vysílat pod názvem Splněné sny. Cílem pořadu je plnit přání, hlavně nemocným a postiženým dětem. Tereza Pergnerová je žhavou kandidátkou na pozici moderátorky a po letech by tak mohla dokázat, že je opět ve formě.

V pořadu plném dojetí by to Tereze, která má za sebou boj s drogami, slušelo. Zároveň by se splnil její vlastní sen o návratu na post moderátorky. Své schopnosti už prokázala v hitparádě Eso nebo reality show Vyvolení.

Informaci, že se Splněné sny na TV Barrandov skutečně objeví, potvrdil ředitel vlastní tvorby Janis Sidovský. Detaily však prozatím tají.



Přečtěte si
marmat
15. 8. 2011 • 21:44

NA HÁK s nejezchlebou - do vysušení zvracet ve dvou !!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.