Ilona Csáková se vdala, svatba měla kvůli šatům zpoždění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ilona Csáková se vdala, svatba měla kvůli šatům zpoždění!

Novomanželský polibek Ilony a Radka
Novomanželský polibek Ilony a Radka (David Kundrát, Martin Hykl)

Svatební den Ilony Csákové (40) nedopadl úplně podle jejích plánů. Potrápily ji šaty a obřad tak nabral zpoždění. To znervoznilo svatební hosty i ženicha, který se obával nejhoršího...

Když se čekání protáhlo o další desítky minut Radek Voneš, s nímž má Ilona téměř dvouletého syna Daniela, zpanikařil. „Buď neodhadla, jak dlouho bude její příprava trvat, nebo se rozmýšlí, jestli si mě vůbec vezme," řekl před kostelem ve Vranově u Brna zpěvaččin přítel čekající na statut ženicha.

Csáková si vybrala stejného návrháře jako Bartošová

Ukázalo se, že za zdržením jsou šaty, které pro Ilonu připravil Josef Klír. Stejného návrháře si před třemi lety zvolila i Iveta Bartošová. Té ale honosné svatební šaty moc štěstí nepřinesly, protože její manželství s Jiřím Pomeje brzy zkrachovalo. V případě Ilony a Radka se ale už kvůli Danielovi dá očekávat, že jejich svazek bude pevnější.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ivanka Gottová zastínila i nevěstu, dcerky svatbu probrečely

Ilona si jako svědkyni vybrala Ivanku Gottovou, která na obřad dorazila s celou rodinou. Dcerky Charlotte a Nelly se těšily na to, že se stanou družičkami, ale čekání jim docela zkazilo náladu. Tato stresující událost je dokonce dohnala k pláči a Ivanka, která svými fialovými šaty zastínila i samotnou nevěstu, je musela utěšovat. Obřad v kostele si příliš neužil ani malý Daniel, kterého hlídala »teta« Monika Absolonová.

Zajímavý byl pohled na Karla Gotta, jehož ženich Radek Voneš převyšuje snad o půl metru. „Ani v 60. letech nedělali tak vysoké podpatky, aby vyrovnaly rozdíl mezi námi" zavtípkoval Karel.

Gottovi dorazili na hostinu se zpožděním

Svatebčané se po obřadu přesunuli do Brna, kde Radek Voneš osobně dohlížel na přípravu slavnostní hostiny. I tady se ale čekalo. Tentokrát na Gottovi, kteří se cestou zdrželi. Karel s rodinou si ale neodskočili na polívku, jak žertovali svatebčané, ale dopřáli odpočinek svým dcerkám, které v autě po náročném zážitku usnuly.

Pikantnosti ze svatby Ilony Csákové a Radka Voneše a informace o plánované svatební cestě čtěte v pátečním vydání deníku Aha!

Anketa

Líbí se vám svatební šaty Ilony Csákové?
Celkem 657 hlasujících



Přečtěte si
xcarodejka
12. 8. 2011 • 17:09

Ilona je hezká, ale má kratší krk, širší ramena a velká prsa / podobně je na tom Lucie Borghyová/ To jí nemohl někdo povolaný poradit? Samozřejmě,že ty šaty zdůrazňují to, co by neměly: horní partii figury, naopak se měla spíše odvést pozornost Špíčatým výstřihem, nikoliv ta "obručka" kolem výstřihu,vlasy do výčesu a vše je jinak.....V šatech je napěchovaná a to naopak dělá postavu ještě plnějsí, je to špatně. Sorry. Ivanka je asi dost odhalená vzhledem k toímu, že byla na svatbě za svědka, nikoliv na plese.....

annahradecek
12. 8. 2011 • 11:09

svědkyně se neměla snažit, qby vypadala lépe než nevěsta, není to slušné....

marais
12. 8. 2011 • 11:07

Dost špatná volba šatů, vypadá jak matrona.Měla mít vyčesané vlasy a jednoduchý dekolt. JAK KREDENC, sorry.

perla99
12. 8. 2011 • 10:11

Csáková, která mimochodem vypadá na padesát, ale považuje se asi za třicítku, je kredenciózní ženská, a šaty jsou pro její objem nevhodné. Člověk má pocit, že ani nedýchá, aby neruply. Ale ona takhle chodí stále. Měla by zhubnout, a to hóóódně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.