Modelka Kateřina Průšová: V posteli to musí klapat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Modelka Kateřina Průšová: V posteli to musí klapat!

● Nesnáším chlapy s mindráky
● Svatba je konec vztahu
● A bez sexu to nejde
● Nesnáším chlapy s mindráky ● Svatba je konec vztahu ● A bez sexu to nejde

Je mladá a krásná. Ale vdávat se nechce! Ve svatbě nevidí vrchol vztahu jako většina žen a nebojí se přiznat, že je pro ni důležité, aby si s partnerem rozuměla i v posteli. Kateřina PRŮŠOVÁ (22).

● Nesnáším chlapy s mindráky
● Svatba je konec vztahu
● A bez sexu to nejde

Už když před čtyřmi lety vyhrála Miss ČR, vymykala se tradičním představám o královně krásy. Byla »svá«, na večírcích to uměla pořádně roztočit. Dnes žije už přes dva roky s přítelem, prodejcem luxusních aut Simonem Šteklem (28), tolik nedivočí, ale trochu se usadila a vedle úspěšné kariéry modelky začíná pracovat u filmu.

Kateřino, jste krásná ženská. Muži se kolem vás jen točí. Čím vás ale chlap dokáže stoprocentně odradit?
Když má komplexy. Každý máme nějaké chyby, ale zakomplexovaný chlapy k smrti nesnáším.

A čím vás naopak muž zaujme?
Když má charisma! Nevím, jak to přesně popsat, ale prostě tam musí být něco, co z něho vyzařuje.

Přes dva roky žijete se Simonem. On tedy charisma má…
No jasně!!! (směje se) Jinak bychom to nedali dohromady. Nepatřím k těm, které by se daly nakonec ukecat. Buď to tam je, nebo nic.

Co děláte pro to, aby vám to fungovalo?
Ptáte se, jestli vařím, peru a uklízím? (směje se) No jasně, jako každá ženská!

A co potřebujete vy, abyste byla ve vztahu spokojená?
Potřebuji si mít s partnerem co říct. (odmlčí se) A taky to musí klapat v posteli… Bez toho to nejde! A nám to jde oboje báječně. Fakt si nemám na co stěžovat.

Nechala jste si zvětšit prsa? Bylo to i kvůli Simonovi?
Kliknutím zvětšeteVětší prsa jsem vždycky chtěla, už kvůli práci. Přicházela jsem o spoustu zajímavých kšeftů, třeba focení plavek a prádla, jen proto, že jsem měla malá prsa. A Simonovi se líbí ženy - tedy já (směje se) - s většími prsy. Takže jsem měla hned dva dobré důvody.

Váš přítel má autosalon s luxusními vozy. Nezatoužila jste, aby vám některé z nich pořídil?
Ani ne. Já i Simon víme, jaké jsou mé řidičské schopnosti. Poměrně pravidelně bourám, takže pochybuji, by mi nějaké auto dal nebo koupil. (zamyslí se) A abych pravdu řekla, ani o to nestojím. Jsem spokojená se svojí »audinkou«. Doveze mě, kam potřebuju. Jsem prostě taková skromná holka. (směje se)

Už jste se ale v nějakém tom sporťáku svezla, ne?
To ano, ale vychutnala jsem si to jako spolujezdec. Nejsem vyznavačem rychlé jízdy, tak bych z toho stejně neměla takový požitek. Simon si to užije víc, stejně jako z každého chlapa se z něj za volantem stane roztomilé malé dítě s duší závodníka.


Téměř od začátku vztahu spolu se Simonem bydlíte. Co třeba svatba?Kliknutím zvětšete
Tak to určitě ne. I když - nikdy neříkej nikdy. Ale mám kolem sebe dost odstrašujících případů, kdy svatba byla pro vztah začátek konce. A hlavně mám pocit, že vztah má mít takové to jedno procento nejistoty. Strach, že můžu o toho druhého přijít, mě nutí o něj pořád bojovat. Svatba tuhle potřebu smaže, člověk má svý jistý a o nic už se nesnaží.

A děti?
Nijak je neplánuji, uvidíme časem. Koneckonců, máte stále dost práce.

Co vás čeká v nejbližší době?
Především spousta přehlídek. Teď jsem navíc nastoupila jako produkční v jedné velké společnosti, která produkuje filmy. Například Snowboarďáky…

Máš z něčeho v nové práci strach?
Kliknutím zvětšetePráce produkční je hlavně o kontaktech a schopnosti komunikovat. To jsem se za dobu, co se pohybuji v showbyznysu, naučila. Horší je, že se na starý kolena budu muset naučit s počítačem. Zatím mi stačilo umět přečíst a poslat maily, nic víc! Tak mě čeká týdenní kurs.

Hodláte seknout s modelingem?
Seknout ne, mě ta práce baví! I když už jsem zažila chvíle, kdy jsem přemýšlela, jestli to mám zapotřebí. Hlavně to bývá při práci v zahraničí. Tam na mě dolehne samota, až někdy na pokoji brečím. Když se vrátím, hned na všechno rychle zapomenu a jdu dál.

Měla jste v zahraničí někdy strach?
Na začátku jsem ho měla. Bylo to ale spíš tím, že jsem nevěděla, co mě tam čeká, a taky jsem neuměla moc anglicky. Teď už se nebojím…


Kateřina a Simon. Hodíme se k sobě, miláčku?

Kateřina – Střelec
Střelec je rozený pracant, má až nebývalou píli. Dokáže se pro všechno rychle nadchnout a strhnout na svou stranu okolí. Mívá spoustu přátel, protože je zábavný. Ve vztazích mu vyhovuje svoboda, pokud ale najde toho pravého, je skvělým partnerem.
Záporné vlastnosti: zbrklost, netrpělivost, přelétavost.

Simon – Lev
Lev je považován za krále zvířat - je tedy stavěn nad ostatní. I muž ve znamení Lva má tendence klást důraz na vlastní Já a chovat se jako král v kladném slova smyslu. Je sebejistý, zdravě sebevědomý a má výraznou osobnost.
Záporné vlastnosti: pohodlnost, sklon k panovačnosti a pýše.

Jak jim to klape:
Naprosto skvěle. Oba jsou zrozeni v ohnivém znamení, milují život velkorysý, zábavný, společenský. Oba mají vřelá srdce, smysl pro humor, podobný názor na svět i zájmy. Rádi se předvádějí, jsou proto výbornými hostiteli. I když se rozejdou, honem rychle se k sobě vrátí. Záporné vlastnosti si navzájem tolerují, protože bez nich by pro ně byl život nudný. Pokud bude Kateřina (Střelec) ochotná k ústupkům a bude respektovat nezávislost Simona (Lva), on se k ní bude chovat stejně. A to je předpoklad šťastného vztahu pro dlouhá léta.


Autor: Tomáš ZAPLETAL
Foto: Jaroslav Benda, Ondřej Pýcha, ČTK, archiv

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.