Drsná minulost Rosti Nováka: Sestra ho dostala do vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drsná minulost Rosti Nováka: Sestra ho dostala do vězení!

Rosťa Novák se scénářem Cest domů
Rosťa Novák se scénářem Cest domů (TV Prima)

Herec Rosťa Novák (31) si musí vyjasnit vztah ke své sestře, kvůli níž se v minulosti ocitnul ve vězení. Nastal čas urovnat přetrhané rodinné vazby.

Sestrou Nováka je ovšem Kristýna Leichtová a jejich spor se odehrává v rámci seriálu Cesty domů, v němž se Rosťa od záři objeví jako nová postava. Autor divadelního projektu La Putyka se na Primu vrací po seriálech Velmi křehké vztahy a Bazén.

„Kryštofa propustili z vězení, do kterého ho dostala jeho ségra. A není úplně jasný, jestli se vrací s tím, že se jí pomstí, nebo jestli měl čas srovnat si věci v hlavě a chce jejich vztahy urovnat. Na natáčení jsem se těšil, už mi docela chybělo, “ řekl herec, který se na place setkal i se svým vlastním otcem Rostislavem Novákem st.

„Jsem rád, že nás takhle obsadili. Na divadle spolu hrajeme, ale před kamerou a navíc v rolích otce a syna, jsme se ocitli úplně poprvé,“ pochvaloval si rodinnou spolupráci Rosťův otec, jehož seriálovou partnerku si zahraje Jana Boušková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.