Krbová myje auto Colou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krbová myje auto Colou!

Ljuba Krbová s Ondřejem Neffem chodí už řadu let.
Ljuba Krbová s Ondřejem Neffem chodí už řadu let.

ZVOLE – Herečka Ljuba Krbová (47), známá ze seriálů Ulice či Místo v životě, objevila nový způsob mytí auta! Stalo se to, když se se svým přítelem, publicistou Ondřejem Neffem (61), vraceli z cest!


„Sotva jsme vyjeli, smráklo se a rozpršelo se, stírače rozmatlaly po okně nepříjemný šedavý film. Zastavili jsme u pumpy a já vyslal Ljubu koupit nějaký saponát,“ vypráví Neff. „Ten krámský chlapík Ljubě vymluvil saponáty! »Nejlíp je na to vzít coca-colu«, pravil. »Děláte si srandu?« nechtěla Ljuba věřit. Přivolal ku pomoci dalšího krámského a ti ji společnými silami přesvědčili, ať to zkusí. Takže koupila flašku Coly, kterou jsme omyli přední sklo, a až do Prahy jsme měli dokonale průhledné, čiré okno. Je to zvláštní, příští rok to bude čtyřicet pět let, co mám řidičák a jezdím autem, ale nikdy jsem o tomhle fíglu neslyšel,“ dodává Neff nevěřícně na svých stránkách www.hyena.cz.


Autor: (mac)
Foto Aha!: Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.