Copak je to za zpěváka? Vnuk Karla Gotta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Copak je to za zpěváka? Vnuk Karla Gotta!

Malý Vojtíšek se při procházce po nákupním centru držel s babičkou Ivetou za ruku.
Malý Vojtíšek se při procházce po nákupním centru držel s babičkou Ivetou za ruku. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Petr Novotný)

Deníku Aha! se v centru Prahy podařilo vyfotografovat vnuka zpěváka Karla Gotta (72) Vojtu Kovaříka (1). S maminkou, Mistrovou dcerou Lucií GottovouKovaříkovou (23), a babičkou, zpěvákovou bývalou milenkou Ivetou Kovářovou (44), byl na nákupech.

Deník Aha! zastihl spokojenou maminku a babičku s malým Vojtou v podvečerních hodinách. Luciin manžel Honza (30), který pracuje jako kuchař, na Floře nebyl. „Nic vám k našemu životu říkat nebudu. Sama Lucie si to nepřeje! Pak to akorát od táty schytá,“ řekla deníku Aha! Gottova exmilenka.

A jak často se vlastně děda Karel se svým vnukem setkává? „Za Lucií jezdím pravidelně! V březnu jsme byli u mladých s mojí starší dcerou Dominikou a brzy se tam znovu chystám,“ řekl nám Gott, který je momentálně na pracovní cestě v Německu.

„Je to první mužský v naší rodině. Jinak mám kolem sebe samé ženy,“ prohlásil už dříve Mistr.



Přečtěte si
ochman
11. 8. 2011 • 01:21

...ztloustla a už je skoro k nepoznání ! Zošklivěla !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.