Bohouš Josef atakoval Topolánka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bohouš Josef atakoval Topolánka!

Bohouš Josef a Mirek Topolánek předvedli divákům hokejovou rvačku
Bohouš Josef a Mirek Topolánek předvedli divákům hokejovou rvačku (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Přátelské hokejové utkání sportovního klubu Kolumbus V.Y.P. proti výběru ODS se neobešlo bez pěstního souboje. Bez rukavic se do sebe pustili zpěvák Bohouš Josef (44) a samotný předseda ODS Mirek Topolánek (49).

„Byla to legrace, chtěli vyhrát, ale nešlo jim to,“ přiblížil incident s úsměvem Bohouš Josef, který právě dokončil nové album, a tak je rád, že si konečně mohl povyrazit. Úvodního vhození puku se zhostila televizní rosnička Karla Mráčková a pak už přišli na řadu tvrdí chlapi. Legendární hokejista Pavel Richter si politikům vsítit branku netroufl. „Nesmím dát gól, volím ODS, tak to mám od Topolánka zakázané,“ smál se na celé kolo Richter.

O puk se však před soupeřovou brankou neustále hlásil herec Jaroslav Sypal, který se sice sotva držel na bruslích, ale nakonec se mu podařilo postavit se tak šikovně, že gól přece jen vstřelil. Tým celebrit tak díky jeho gólu porazil politický výběr 3:2. „To byla letos naše poslední prohra,“ prohlásil mazaně před volbami předseda ODS Mirek Topolánek. A z posměšků na jeho valašský původ a s tím spojených narážek, že drží hokejku jako valašku, si nic nedělal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.