Exmilenec Bočanové má pověst černou jako noc: Proč mu zapálili auto? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmilenec Bočanové má pověst černou jako noc: Proč mu zapálili auto?

Mahulena Bočanová může být ráda, že už s Ćerným nechodí.
Mahulena Bočanová může být ráda, že už s Ćerným nechodí. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, repro TV Prima)

Exmilenec Mahuleny Bočanové (44), model Martin Černý (36), který teď na svou bývalou partnerku plive špínu, se sám potýká s jedním problémem za druhým. Nedávno mu totiž shořelo nové luxusní auto. Zapálil jej někdo úmyslně? Mohly za to Černého astronomické dluhy? A koho podezírá pojišťovna?

Deník Aha! Černého přátele upozornili na podivnosti, které zavání až mafiánskými praktikami. O co jde? Černého partnerka a matka jeho dětí Simona Humlová si v roce 2008 koupila luxusní vůz zn. Mercedes, na který si půjčila šest set tisíc korun. Krátce poté jej však někdo zapálil zápalnými láhvemi a policii se nepodařilo prokázat kdo. Pojišťovna zaplatila jen polovinu škody, případ se dostal k soudu a majetek Humlové byl obestaven exekučním příkazem.

Proč pojišťovna nechtěla platit? Získala podezření, že se může jednat o podvod! „Následným šetřením Policií ČR i oddělením pojišťovny se sice neprokázalo podvodné jednání, ale v místě bydliště, kde bylo šetření prováděno, byly zjištěny nepodložené informace charakteru vysoké zadluženosti paní Humlové i jejího přítele,“ potvrdil deníku Aha! David Nastoupil, vedoucí a koordinátor oddělení likvidace Triglav pojišťovny.

„Co to je za kauzu! Vyřešte si jí s paní Bočanovou, jestli má nějaké problémy. Je to uzavřená věc a nikoho to nemusí zajímat,“ odsekl včera původem vyučený pokrývač Černý. Právě kvůli jeho zadluženosti každého napadne, jestli jeho výběr bohatých milenek, jako byla Mahulena, neměl jeho finanční situaci zlepšit... Pokud byl v podpálení auta skutečně nevinně, nastala by otázka, kdo a jaký k tomu měl motiv? Zapalování aut totiž zavání až mafiánskými praktikami.

V okolí Černého se tak jako tak dějí podivné věci. Jako by nestačilo, že stárnoucí model po rozchodu s populární moderátorkou klesl tak hluboko, že ji začal urážet. Také je to muž, který žije dva životy, a zatímco v Praze loví bohaté a úspěšné ženy, v Rokycanech jeho letitá partnerka lepí dluhy a čeká s ním druhé dítě.



Přečtěte si
analfabet
9. 8. 2011 • 01:16

No, aby ses, zadnice, nedivila.

zadnice
8. 8. 2011 • 12:43

Jí 44 let a jemu 36 let. To přeci nemůže dlouho fungovat. Obráceně asi ano.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.