Artur o nehodě: Jak jsme nabourali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Artur o nehodě: Jak jsme nabourali!

Artur nezůstal doma, odpoledne vyrazil na návštěvu ke své »babičce«.
Artur nezůstal doma, odpoledne vyrazil na návštěvu ke své »babičce«. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Poprvé od středeční nehody se k celému incidentu vyjádřil i Artur Štaidl (14). Chybělo pár centimetrů a už nemusel být mezi živými. Co se tedy vlastně stalo brzy ráno na dálnici D5 nedaleko Plzně, kde auto s Ivetou Bartošovou a jejím synem nabouralo do kamionu s traverzami?

„Vůbec si to nepamatuju. Jeli jsme domů a já jsem se rozhodl, že si na chvilku zdřímnu. Sklopil jsem sedadlo, lehl si a než jsem stihl usnout, nabourali jsme,“ řekl internetovému serveru Super.cz malý Štaidl, který když otevřel oči, měl čelní sklo jen deset centimetrů od tváře.  „Kdybych seděl, tak už tady nejsem,“ děsí se.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

A zatímco Artur už vše vstřebal a je v naprostém pořádku, máma Iveta se stále velmi trápí. „Mamka je z toho hodně špatná. Ale to je pochopitelné. Na takový zážitek se jen tak nezapomíná. Ale bude zase v pořádku,“ věří zpěvačce její syn, který se už za několik dnů vydá na hudební tábor, kam se moc těší.



Přečtěte si
magion
7. 8. 2011 • 13:11

Ten kluk je snad ze železa. Takovej kliďas, nic s ním nepohne.

jade
7. 8. 2011 • 10:31

Podle mého názoru si Artur do života ponese spoustu negací. A proč, kvůli své nezodpovědné matce. Ta ho zatáhla do svých her a jak je vidět Artur ani moc nestrádá. To je varování, že něco není v pořádku. Podle mě již není rady ani pomoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.