Bartošová: Artur byl krůček od smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová: Artur byl krůček od smrti!

Arturovi je oporou i jeho chůva.
Arturovi je oporou i jeho chůva. (Aha! – Martin Hykl)

Aha! zjistilo nové podrobnosti o nehodě Ivety Bartošové (45) a jejího syna Artura (14), kteří ve středu časně ráno havarovali na dálnici D5 nedaleko Plzně. Artur seděl na nejnebezpečnějším místě hned vedle řidiče – a kdyby nespal schoulený v sedačce, byl by mrtvý! Iveta si podle slov řidiče, což nakonec nebyl milenec Domenico Martucci (35), dala před cestou láhev likéru Jägermeister. Zpěvačka si až včera uvědomila závažnost nehody, zhroutila se a celý den nevyšla z domu.

Co přesně se stalo

Nehoda sportovního Audi A6 mohla skončit tragicky. Iveta s Arturem jeli z dovolené v italském Garganu a kolem čtvrté hodiny ráno to napálili do kamionu s traverzami před sebou. Dopravní expert Aha! potvrdil, že stačilo, aby Artur seděl o pár centimetrů výše ve vzpřímené pozici, a neměl by šanci přežít!

„Měl štěstí, protože pospával a na přední sedačce byl sesunutý. Kdyby nebyl, traverzy z kamionu před ním by se mu staly osudnými,“ řekl Aha! dopravní expert obeznámený s případem.Bartošová náraz silně pocítila, podle našich informací prorazila opěrku sedačky před sebou.

Domenico neřídil

!Původní informace, že vůz řídil Martucci, byly nepřesné. Audi šoféroval Ivetin nový řidič. Podle jeho slov byla Iveta v době nehody opilá a spala. Během cesty z Rakouska prý vypila láhev Jägermeistera.

„Celou dobu si na ni stěžoval. To on mi řekl, že vypila flašku Jägera a že po pauze v Rakousku nastoupila do úplně jiného auta. Má jí plné zuby,“ tvrdí řidič odtahové služby.

A popsal škodu na autě. Podle něj je sportovní vůz na odpis. „Nedá se to opravit, střecha byla odříznutá, sloupky zničené, celý předek je poškozený. Štěstí, že nejeli ještě rychleji,“ dodal.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Policie šetření ukončila

Pro Ivetu s Arturem pak musela přijet jejich známá se Škodou Octavií a odvezla je domů. Ivetin šofér nechal vůz odtáhnout ke svým rodičům v Uhlířských Janovicích u Kutné Hory.

„Čtyřicetiletý řidič dostal na místě blokovou pokutu. Bouračka byla řešena jako nehoda s projednáním a vzhledem k tomu, že viník chybu uznal a ani u jednoho řidiče nebyl zjištěn alkohol, vyšetřování bylo ukončeno,“ řekla Aha! mluvčí policie Plzeňského kraje Hana Jehlíková. Trestní stíhání tak řidiči v žádném případě nehrozí.

Martucci o nehodě: Iveta křičela: Artur umřel!

Domenico Martucci (35) včera narychlo svolal tiskovou konferenci, kde se vyjádřil nejen ke zdravotnímu stavu Artura (14), ale i k celé nehodě Ivety Bartošové (45).

Domenicco, jak je možné, že jste neseděl s Ivetou v autě?

„Přijel jsem do Česka už 1. srpna, měl jsem tady pracovní povinnosti. Ivetě jsem v Itálii zaplatil hotel, aby si mohla o pět dnů prodloužit dovolenou. V pondělí se však rozhodla, že pojede zpět do Čech.

Kamarádka jí zařídila řidiče i s autem. Přijel, naložil je a hned na otočku jel zase do Čech. Moje maminka ho žádala, aby tam alespoň jednu noc přespal, nechtěl, údajně nebyl unavený.“

Kdo byl ten řidič, který vezl Ivetu a Artura?

„Nevím, neznám ho, zajistila ho kamarádka Ivety.“

Iveta jela z Itálie bez přestávky?

„Prosila řidiče, aby dělal více pauz, ale on říkal, že nepotřebuje odpočívat. Prý je to profesionální řidič. Co se pak stalo na místě nehody, nevím, nebyl jsem u toho. Usnul – neusnul, nevím. Iveta spala, a kdyby nebyla na zadním sedadle, bavíme se teď o úplně jiné věci.“

Kdy jste se o nehodě dozvěděl?

„Spal jsem, Iveta mi volala asi ve 4.22, ale měla téměř vybitý mobil, plakala a křičela do telefonu »Artur umřel«. Vůbec jsem nevěděl, co se děje. Naštěstí jsou všichni v pořádku.“

Kde je teď Iveta?

„V šoku doma s Arturem. Artur je strašně silný chlap, je naprosto v pořádku. Nemusí absolvovat ani žádná vyšetření. Já jsem ho zatím neviděl. Vraceli se z tak nádherné dovolené, a takhle to dopadlo. Iveta samozřejmě pláče, protože se stala hrozná věc.“

Je Iveta momentálně na nějakých prášcích na uklidnění?

„Ne, pokud vím, žádné prášky si nevzala. Je pouze v šoku.“

Proč Iveta neletěla letadlem?

„Dal jsem její kamarádce peníze bez jakéhokoliv limitu, kdyby Iveta chtěla koupit letenky nebo cokoliv dalšího. Mohla se rozhodnout, jak pojede domů.“

A proč jste nedal peníze Ivetě?

„Samozřejmě jsem jí také nějaké peníze dal, ale ona na mém zámku nepotřebuje peníze. Všechny restaurace jsou propojené se zámkem, nemusí nic platit, navíc tam byla moje rodina.“



Přečtěte si
sla3
6. 8. 2011 • 11:22

já vidím jediné vysvětlení v tom, že ji asi začal mít dost-vždyť ji má na krku od května tahem a tak dlouho nemůže alkoholik vydržet bez chlastu -jistě si zavdala,ale Marticci je zase trochu gentleman,aby to na ni prásknul.Myslím,že se musel od ní asi trochu odprostit- takhle by to bylo celkem logické

sla3
6. 8. 2011 • 11:19

Jak si mohl naivní Marticci myslet,že když jí zařídí dovolenou u moře, že z toho přestane alkoholička chlastat ? Věřil bych tmu,že asi nějaké opilé exempore předvedal už v itálii,proto se asi spakoval do Česka sám a jí dal přes kamarádku na hotel.Kdyby to dal Ivet,tak by to zřejmě propila.Věřím,že mezi nimi tam k něčemu dšlo,jinak by takhle necestovali každý zvlášť.Každopádně asi chlapík teď vidí,že si s Ivetou fakt moc nepomohl. Místo předvídané svatby, děťátka -opilá Iveta.kdyby ji nechal doma samotnou,opila by se zase,takže ji zřejmě hlídá,jenže to nemůže dělat věčně.Iveta fakt zničí každýho,měla by se konečně léčit !

knkn
6. 8. 2011 • 11:11

Iveta zjevně chlas-tá dál, takže MARTUCCI MOC DOBŘE VÍ, PROČ NEDAL iVETĚ ŽÁDNÉ PENÍZE. Jenže to nemůže říci naplnou pusu, tak co má chudák vymyslet.Nepodezřívala bych ho asi v tomto případě ze lhaní,spíš se snaží neprozdradit to, že Bartošová kdyby měla floka u sebe,tak by byla ožralá bez kontroly v jenom kuse.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.