Diana Kobzanová: »Měšťáky« na mě volají volají schválně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Diana Kobzanová: »Měšťáky« na mě volají volají schválně!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Foto Aha! – David Kundrát, Petr Novotný)

Stalo se to už po několikáté! Modelce a moderátorce Dianě Kobzanové (29) policie opět nechala odtáhnout auto. A to od sídla rádia Frekvence 1 v Praze, kde každé odpoledne vysílá svůj pořad Styl. „Někdo z protějšího domu práská a já už tuším kdo,“ řekla deníku Aha! rozzlobená Diana.

Luxusní vůz Audi Q5 nechala městská policie odtáhnout z Wenzigovy ulice v době, kdy byla Diana ve studiu. „Klasika, dělají to vždycky, když vysílám! Zvláštní je, že jiných aut v ulici si nevšimnou. Někdo má na mě prostě z protějšího domu pifku,“ postěžovala si nám Kobzanová.

Pro svého mazlíčka naštěstí nemusela daleko. Odtahové parkoviště je ani ne 100 metrů od rádia v Lublaňské ulici u Nuselského mostu. „Zaplatila jsem 1450 korun za odtah. Auto je naštěstí v pořádku,“ uzavřela celou záležitost Diana, kterou si na parkovišti zaujatě prohlížel jeho zaměstnanec.

Kobzanová brázdí silnice v luxusím Audi Q5 za dva miliony korun od letošního jara. Krátce po koupi zažila nehodu, kdy do ní narazila řidička Škody Favorit. Diana si tehdy musela nechat na svém žihadle opravit zadní nárazník.



Přečtěte si
quonex
6. 8. 2011 • 08:19

Je otázka, zda jí lze nějak pomoci když má takové potíže s parkováním a flastry od polomozků z MP nenaplňují výchovný účinek.

faberge
6. 8. 2011 • 06:48

Co vše dokáže blondýna a mnohdy i neblondýna v e velkém SUV vysoké ceny s brýlemi jako masařka na hlavě a s telefonem u ucha. Hrozné věci, někdy se i bojím, převážně nadávám. Miluji krásné ženy a užívám si jich, v posteli mi nevadí ani naivky, pokud při tom netelefónují, rozumím i tomu, proč v džípech a SUV nad 1,3 miliónů Kč jezdí spíše hezké mladé kočky než ženy středního věku středního půvabu, my muží jsme v tomto směru prosrě idioti, ale nerozumím jednomu - proč stejné blbosti dělají stále dokola. ¨Paní kobzanová je blondána a půvabná, nemusí mít sponzora, což ji ctí, ale rošádami ve Wenzičce jen dokazuje, že se ty mužské a ženské hemisféry přeci jen utvořily a nastavily jinak.

quonex
6. 8. 2011 • 06:02

Proč blondýna Diana Kobylová tedy nezaparkuje jinde? Každý normální člověk podle mne na místě, kde to není dovoleno, poté co ho hodtáhnou, obvykle už neparkuje. To je mimochodem podstata trestu v podobě pokuty. To této pohledné blondýnce nedošlo? Pokud jí nedochází takové věci jako je zákaz parkování, pak se možná jedná širší poruchu osobnosti a nedivím se pokud ji partner z pro ni nevysvětlitelných důvodů opouší i kdyby byla sebepohlednější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.