Miss Nováčková si splnila sen: Dělala klapku u filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miss Nováčková si splnila sen: Dělala klapku u filmu!

Svůdné missky Jitka Nováčková a Denisa Domanská se čvachtaly a opalovaly na koupališti v Kobylisích.
Svůdné missky Jitka Nováčková a Denisa Domanská se čvachtaly a opalovaly na koupališti v Kobylisích. (Aquila)

Úřadující Česká Miss Jitka Nováčková (19) si užila léto v New Yorku, kde se vzdělávala na zdejší filmové akademii. V Americe si vyzkoušel práci u filmu pěkně od podlahy…

Kurz angličtiny a herectví Jitka získala jako odměnu za vítězství v letošním ročníku České Miss. Pobyt v USA by ji měl připravit na účast v mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Na souboj s kráskami z celého světa do brazilského Sao Paula Nováčková vyrazí už za dva týdny. Bude jí pobyt v New Yorku dostatečnou průpravou?

„Mám za sebou hodiny praktických cvičení i herecké teorie. Nejrůznějšími monology a dialogy jsme zdokonalovali nejen projev, ale vyzkoušeli jsme si také práci tzv. crew, pomocníků u filmu jako jsou klapka nebo scriptka, nebo průběh běžného castingu,“ líčí Česká Miss 2011 své zkušenosti.

Přestože byla mezi spolužáky jako jediná bez hereckých zkušeností, během studií se s nimi stačila sblížit. Své nové přátele, které v New Yorku pohostila čočkou s vejcem a uzeným, hodlá navštívit v Rakousku i Austrálii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.