Květa Fialová (81): Strach z rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Květa Fialová (81): Strach z rakoviny!

Květě nedělá dobře pražský vzduch, a tak se zotavuje na chatě v Chřibské u Děčína, kde se o ni stará dcera Zuzana Hášová.
Květě nedělá dobře pražský vzduch, a tak se zotavuje na chatě v Chřibské u Děčína, kde se o ni stará dcera Zuzana Hášová. (Aha! – Daniel Černovský)

Herečka Květa Fialová (81) musela být opět hospitalizována v nemocnici! „Špatně se mi dýchalo, tak jsem šla na rentgen plic a tam viděli nějaký novotvar. Mysleli si, jestli nemám rakovinu, a tak mě začali zkoumat,“ prozradila slavná představitelka Tornádo Lou z legendární parodie Limonádový Joe deníku Aha!.

Paní Květa přitom už před rokem prodělala plicní embolii a infarkt, po neúspěšné katetrizaci navíc musela podstoupit složitou operaci kvůli krvácení do břicha. Před pár dny ale se zdravím lavírovala znovu, lékaři se obávali i rakoviny!

„Nakonec zjistili, že je to opět embolie,“ oddychla si nakonec herečka. „Už je mi trochu lépe, ale pořád se necítím ve své kůži. Musím se dát brzy dohromady, protože od září budu zkoušet novou hru v divadle. Už se tady začínám učit texty,“ hlásila nám z chaty, kde se zotavuje ve společnosti své dcery Zuzany.

Fialová je pověstná tím, že odmítá přiznat jakoukoli únavu či známku nevolnosti. „Říkám si, že by stále mohlo být i hůř, a tak si nějaké nemoci vůbec nepřipouštím. Díkybohu mám velkou podporu u své dcery a to mě hodně drží nad vodou. Ale řeknu vám, že jsem ani nečekala, že se dožiji tak vysokého věku,“ dodává držitelka Ceny Thálie.



Přečtěte si
beladona
22. 8. 2014 • 22:21

Zažila jsem s K.Fialovou jakousi estrádu ve Fučíkárně, kde byla přisprostlá až vulgární, zábava to byla laciná až chudá duchem, opět vytahovala svoje jediné téma k hovoru a to gaye ve smyslu něco jako pořiďte si každý svého gaye a vůbec mi je Květa Fialová svou nablblou věčně vyjevenou vizáží dost protivná.Jako herečka opravdu nezahrála dodnes nic extra ! a jako vypravěčka nemít téma gayů nemá už co nabídnout, je to furt ta samá zadrhlá deska.Znásilnění, nebojí se smrti , nenávidí sex, matka měla dřevěnou nohu , zdědila po ní budhismus. Fandila jsem Mistru Harapesovi, kterého veřejně urazila a k tomu vykládala veřejně s kým žije, jako by se samo sebou patřilo, že bude ventilovat cizí soukromí.Ta ženská nezná co je to míra, neví co je slušnost a vydělává na všem ., co se dá zpenežit.Divím se Cílkovi, že ji vzal do svého pořadu, ale možná je to gay, kterého ona si pořídila . Neškodí tedy ani trochu taky jiný úhel pohledu na tuto " pěnici "

silvervoice
4. 8. 2011 • 09:59

Za rození zajímavých osobností tady můžou ty magické písky pravěkých obrovských jezer třebechovické pánve, na kterých leží Borohrádek a okolní městečka a vesnice (Horní Jelení, Jaroslav, Ostřetín, Veliny, Holice v Čechách, Čermná, Třebechovice, Kostelec nad Orlicí, Častolovice), milony let čirých dešťů dopadajících na čisťounký říčná písek v mohutných krásných lesích vytvořilo magický základ, pro čisté duše, čistá rdce a čistou mysl. Ostatně režisér Kačer také odtamtud pochází. Pražské maminy sem tradičně k rodinám jezdívaly rodit a z celé republiky nadýchat se čistého vzduchu a zažít opravdové prázdniny. A pod pískem a jílem, hluboko v podzemí se skrývají mohutné vápence s dosud neobjevenými jeskyněmi.

mazd
3. 8. 2011 • 12:42

starší tím hezčí,elegantní a prostě nej...

stooslu
3. 8. 2011 • 12:33

Paní Fialová je úžasná, skvělá, krásná...tak se dožít jejího věku v její kondici!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.