Bartošové exmanažer Dušák zuří: Iveto, půjdeš k soudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošové exmanažer Dušák zuří: Iveto, půjdeš k soudu

Richard Dušák s Ivetou Bartošovou v době, kdy věřil, že jí dokáže pomoct.
Richard Dušák s Ivetou Bartošovou v době, kdy věřil, že jí dokáže pomoct. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

Iveta Bartošová (45) naštvala svého bývalého manažera Richarda Dušáka, a ten ji teď chce hnát k soudu za ušlý zisk v řádu statisíců korun! Člověk, který měl Ivetu vynést zpět na vrchol slávy, prý dál nedokáže snášet její pomluvy. Přitom Dušák byl ještě před pár měsíci jedním z mála, kdo zpěvačce opravdu pomáhal.

Dušák měl s Bartošovou svatou trpělivost. Věřil, že ji dokáže postavit na nohy, sháněl jí kšefty, přimlouval se u klientů. Jenže zpěvačka nakonec skončila na jeho doporučení na psychiatrické klinice, ze které po dvou dnech odešla a odjela s milencem Domenicem Martuccim (35) do Itálie.

Bez omluvy pak zrušila naplánované akce a Dušáka nechala ve štychu. „I přesto jsem se snažil k ní chovat slušně, což jsem chtěl i z její strany. Bohužel ona mě stále přes média osočuje, že jsem jí ukončil všechny koncerty bez jakékoliv informace, což není pravda. Klienti kvůli její nespolehlivosti akce rušili sami,“ stěžuje si Dušák.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Osočování ze strany Bartošové si už nechce nechat líbit a přemýšlí o podání žaloby! „Iveta by si měla uvědomit, že má stále podepsanou platnou smlouvu, podle které z ní mohu vymáhat sankce za nedodržení závazků. Samozřejmě že je to krajní řešení, ale jestli Iveta nepřestane říkat lži, opravdu se naštvu,“ nebere si servítky Dušák.



Přečtěte si
zikmund
3. 8. 2011 • 21:13

OK. Sejdeme se na havárce. Odchóóód.

zikmund
3. 8. 2011 • 21:11

Chtěl parkovat pod kamionem filuta jeden.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.