Potíže zpěvačky Ilony Csákové: Nemá kde bydlet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Potíže zpěvačky Ilony Csákové: Nemá kde bydlet!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Ilona Csáková (40) a její snoubenec Radek Voneš (39) bojují s nešvary českých řemeslníků a stavitelů. Rekonstrukce domu u Brna se zpožďuje, a partneři tak stále oddalují plánované stěhování.

Ve svém přitom chtěli bydlet už před veselkou, která se bude konat již za pár dní. Už teď je ale jasné, že to nestihnou – možná i proto uvažují, že si koupí byt v Praze...

Jeden luxusní byt v  metropoli přitom Ilona před časem prodala. Zřejmě nečekala, že se příprava nového bydlení na Moravě tak zkomplikuje. „Beze zbytku se nám naplňuje rčení, že »člověk míní a příroda mění«. Kdo v posledních deseti letech něco rekonstruoval nebo budoval, tak asi tuší, že ne příroda, ale řemeslníci mění,“ postěžovala si nastávající nevěsta, která s partnerem Radkem vychovává dvouletého Daniela.

A přestože je jí jasné, že s rodinou chtějí bydlet především nedaleko Brna, k němuž Radka poutají pracovní povinnosti, uvědomila si také, že Prahu úplně odříznout nedokáže. Snad i proto teď prodeje bytu trochu lituje a hledá si přes realitní kancelář nový.

„Nemůžu bydlet pořád u Gottů...,“ pousmála se nejlepší kamarádka Ivany Gottové. „Cesty do Prahy jsou v poslední době tak časté, že si začínáme pohrávat s myšlenkou koupi vlastního bytu,“ svěřila se Csáková časopisu Story.

Stále ale věří, že do konce léta dojde i na vytoužené stěhování do »vlastního« baráčku u Brna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.