Nova na podzim nabídne po dvou letech seriál Expozitura | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nova na podzim nabídne po dvou letech seriál Expozitura

Expozituru chtěla Nova vysílat už v roce 2009!
Expozituru chtěla Nova vysílat už v roce 2009! (TV Nova)

Televize Nova prozradila, čím chce na podzim ohromit diváky. Vytáhla »žhavou novinku« - krimi seriál Expozitura, který už dva roky leží dokončený v jejím archívu. S show jako Talentmania nebo SuperStar je tak nadobro konec, Nova se rozhodla investovat do natáčení seriálů.

O seriálu plném loupeží, vydírání, únosů a vražd Nova hovoří jako o nejdražším projektu ve své historii. Když ovšem padne otázka na vyčíslení nákladů velkolepého projektu, v němž si zahrál Jan Kanyza nebo David Prachař, ředitel Jan Andruško zarytě mlčí.

Expozitura čekala na »správnou dobu« dva roky

Stejně vyhýbavě se na tiskové konferenci vyjádřil i k tomu, proč Nova svůj megalomanský projekt neodvysílala už před dvěma lety: „Je to hodně kvalitní záležitost. Čekali jsme na správnou dobu ekonomicky i divácky. A právě teď nastala.“ A kdy přesně Expozituru na Nově uvidíme? To si zatím  programová ředitelka Alex Ruzek nechává pro sebe.

Expozitura vychází ze skutečných událostí, které se v 90. letech odehrávaly v českém podsvětí. Pod scénářem jsou podepsaní Josef Klíma a Janek Kroupa. Ti po neshodách na Nově souvisejících s ukončením vysílání pořadu Na vlastní oči přešli ke konkurenční Primě, kde natáčejí pořad Soukromá dramata.

Pokračování Soukromých pastí - jen čtyři díly

Druhým podzimním tahákem Novy je pokračování cyklu Soukromé pasti. Zatímco jeho první řada však měla 12 dílů, druhá se musí spokojit s pouhými čtyřmi. „Laťka je hodně vysoko a najít nová témata není snadné,“ vysvětlil změnu Andruško. Každý z dílů bude mít ale o 10 minut delší stopáž.

Do nových Soukromých pastí Nova využila především herce ze svých dlouhodobě vysílaných seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. V programu Novy se tak opět objeví Tereza Kostková, Hana Maciuchová nebo Jiří Langmajer.

Nova se letos nepustí se svou Talentmanií do souboje s Primou, která zopakuje show Česko-Slovensko má Talent. Stejně tak neplánuje zatím další řadu SuperStar.



Přečtěte si
salamandr1
21. 8. 2011 • 23:22

Konečně skončí stupidní show SuperStar apod. ... výroba rychlokvašek, o kterých za rok nikdo ani neví...nemá to úroveň. Český seriál určitě většina diváků uvítá s povděkem.

verun1989
1. 8. 2011 • 14:29

 konečně Nova pochopila, že Talentmanie a ještě větší hova*ina Superstar, stojí za ho*no!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.